in , ,

3 orsaker till varför du absolut inte får missa UFC Fortaleza

Många av de Fight Night-galor som UFC brukar arrangera går under radarn. Galor som sällan genererar så mycket intresse bland fansen.

Kommande UFC-galan i Fortaleza i Brasilien är dock ett undantag. Det finns oerhört mycket skäl till varför denna gala är verkligen värd att uppmärksamma.

MMABetz har listat tre orsaker till varför du absolut inte får missa lördagens UFC Fortaleza.

1.David Teymur

Han är en av få svenskar i UFC och den som för närvarande har flest framgångar på senare tid. 29-åringen har nämligen ännu inte förlorat i UFC på hela fem matcher och skulle han lyckas utöka den till sex vore det en kolossal bedrift. Den här gången möter han Charles Oliveira, som är väldigt högt ansedd och som alltid levererar underhållning. Detta är bara ytterligare skäl till varför ni inte får missa Teymurs match.

2.Legendaren är tillbaka

Jose Aldo medverkar på matchkortet. Det bör vara tillräckligt för de flesta. Den förre dominante och legendariske fjäderviktsmästaren är tillbaka efter sommarens heta knockout mot Jeremy Stephens. På lördag möter Aldo en landsman i Renato Moicano. Om Aldo bara är i närheten av sitt forna jag så kommer han att leverera riktigt bra. Spännande!

3.Nästa titelutmanare i bantamvikt

Nu när TJ Dillashaw förlorade sitt försök till att vinna bältet i flugvikt så är det extra intressant att veta vem han får försvara sin titel mot i bantamvikt. Helgens gala toppas av en grym match i bantamvikt mellan Marlon Moares och Raphael Assuncao. Båda är riktigt bra inom sportens samtliga aspekter och vinnaren klart värdig att möta Dillashaw.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *