5 potentiella motståndare för Conor McGregor under 2021

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-16 00:00

Conor McGregor är trots den tuffa förlusten mot Khabib Nurmagomedov på UFC 229 tidigare i oktober ett oerhört eftertraktat namn för andra fighters. Inte så märkligt då en match mot McGregor innebär stor publicitet och garanterat mer prispengar.

Ryktena kring vem McGregor kommer att ställas mot härnäst är många.

MMA Betz listar härmed de fem hetaste alternativen som kan tänkas möta irländaren under 2021.

5.Tony Ferguson

Ferguson och McGregor har det snackats om tidigare, och framför allt var det som hetast när Ferguson var mästare tidigare under våren. Tony har inte förlorat en match sedan 2012 och är en trolig titelutmanare. Men om så inte sker vore han ett givet alternativ för McGregor.

4.Nate Diaz

Den här sagan tycks aldrig ta slut. Diaz och McGregor har redan tävlat två gånger tidigare och då båda har en seger var så är en tredje match oerhört sannolik. Nate Diaz tycks också gå runt och vänta på att McGregor blir sugen på honom då han inte varit aktiv ända sedan deras senaste match sommaren 2016.

3.Donald Cerrone

Cerrone tycks ha skakat liv i sin karriär och skickat ut en utmaning till McGregor, detta samtidigt som UFC förklarat att man har ett namn färdigt för ”Cowboy”. Många spekulerar i att Cerrone möter McGregor under 2021. En helt klart spännande match mellan två erkänt duktiga stående fighters. Läs mer om oddsen som redan släppts för just detta möte.

2.Khabib Nurmagomedov

Matchen verkar inte så trolig av två anledningar. Dels så vill nog UFC inte riskera att mer bråk utbryter mellan Conor och Khabibs respektive lagkamrater. Alla minns kaoset innan och efter förra galan. En annan anledning är att Khabib faktiskt besegrade Conor väldigt klart senast. Men då Conor, som vill ha en ny chans, är UFC:s stora guldgosse så brukar han ofta få som han önskar.

1.George St-Pierre

GSP har inte gått någon match sedan han vann bältet i mellanvikt mot Michael Bisping förra hösten. Eftersom han redan givit upp två bälten självmant så är UFC inte så sugna på att ge honom en ny titelchans. Kanadensaren har dessutom själv uttryckt att han bara vill gå matcher som lockar honom sportsligt. Att McGregor inte har ett bälte som GSP kan erövra gör det dessutom tacksamt för arrangören.

Se fler av våra MMA speltips