in ,

José Aldo vill ha revansch mot Conor McGregor: “Du kan inte gömma dig”

Conor McGregor är alltid ett hett byte för andra fighters. Mer så kanske nu då han är sårbar efter den ensidiga förlusten mot Khabib Nurmagomedov på UFC 229 i Las Vegas i helgen.

En av de som nu vill få sin chans att möta irländske superstjärnan är José Aldo. Brassen Aldo var tidigare mästare i fjädervikt men fick sin långa segersvit krossad av McGregor under UFC 194 för snart tre år sedan.

Sedan dess har Aldo både vunnit och förlorat, men stjärnglansen som försvann då McGregor knockade honom efter bara 13 sekunder är förlorad för evigt. Nu vill alltså Aldo har revansch.

På sitt Instagramkonto har 32-åringen publicerat följande:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Não tem pra onde correr! Chegou a hora! it’s time! @thenotoriousmma

Ett inlägg delat av José Aldo Junior (@josealdojunioroficial)

McGregor gav 5.50 gånger pengarna

Aldo skriver till McGregor att han inte har någonstans att gömma sig samt att det nu är dags. Det är dock högst tvivelaktigt om vare sig McGregor eller UFC är intresserade av en returmatch mellan de båda. Framför allt då McGregor numera tävlar i lättvikt – vilket i så fall skulle innebära att Aldo behöver gå upp en viktklass han aldrig tävlat i tidigare.

När det begav sig var Aldo knapp favorit över McGregor. En seger för McGregor i första ronden, som fallet blev, gav då cirka 5.50 gånger pengarna. Vid en returmatch skulle minst sagt oddsen se annorlunda ut.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *