Khabib Nurmagomedov kan tänka sig bli sams med Conor McGregor

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-28 00:00

Att Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov är bittra fiender är väldokumenterat. Rivaliteten mellan den ryske och irländske stjärnorna är definitivt inte ett spel för galleriet, vilket bussattacken i maj och bråket efter deras match på UFC 229 är ett bevis på.

Som många redan vet vann Nurmagomedov på submission i den fjärde ronden och försvarade därmed sitt lättviktsbälte.

Trots den frostiga och rent av våldsamma relationen mellan de båda öppnar nu ryssen för att gräva ner stridsyxan, skriver MMAjunkie.com.

Everything is possible. Just as McGregor and I feuded, so we could reconcile.

Who are we not to forgive one another when the Almighty forgives us?

Spekulationerna kring vem Nurmagomedov ska möta har varit många. Ett alternativ är en returmatch mot just McGregor även om det i dagsläget inte ter sig sannolikt. Ett annat namn som diskuterats är Floyd Mayweather, men då i boxning.

Om detta säger Nurmagomedov följande:

For legacy and in the sense of the money aspect, and in a sporting sense, I think the Mayweather fight is much more interesting,” he said. “The athletics commission needs to finish up first and then we’ll talk.

Innan Nurmagomedov, och McGregor för den delen, kan gå vidare med sina respektive karriärer måste de först stå till svars inför Nevadas idrottskommission för våldsamheterna som uppstod efter UFC 229 tidigare i oktober.

Se fler av våra MMA speltips