in ,

MMA-prospekter från brasilien 2018

Brasilien har haft ett relativt tungt 2017 vad gällande MMA. Jose Aldo och Edwardo Dantas har båda förlorade sina bälten i UFC och Bellator.

Det må ha varit en liten dipp men det finns en stor pol av talanger i Brasilien som bara väntar på att nå den stora MMA-scenen under 2018.

Här nedan är fem brasilianska prospekterna vi bör hålla ögonen öppna för under 2018.

Luan Lacerda, 8-1 bantaviktare från Nova Uniao.

Lacerda fyller 25 år i år och är i nuläget 4-0 under Shooto Brazil banern. Det är endast en tidig förlust från 2014 som sätter en liten plump i hans resume. Kan nämnas att det var en submissionförlust mot Ary Farias som är erkänd inom jiu-jitsu där han har flertalet titlar.

Felipe Colares, 23-åring talang från Macapa och tränar med Team Nogueira.

“Cabocao” vann nyss fjädervikts bältet i Jungle Fight Championship och har en resume på 8-0 i MMA. Colares har avslutat sju av sina motståndare varav fem är på submission.

Denis Araujo är en topptalang som kommer från Minas Geris.

Den 25-årige flugviktaren har bara förlorat en gåing i sporten mot UFC-fightern Deiveson Figueiredo. Araujo är ni nuläget 14-1 i MMA med åtta avslut.

Roberto Satoshi är flera titlar i jiu-jitsu. Bland annat har han vunnit World IBJJF-titlar inom blå, lila och brunbältes-klassen.

Roberto är 28 år och är 6-0 inom MMA där alla varit avslut. Större delen av karriären har Roberto spenderat i japan men 2017 återvände grapplern till Brasilien.

Raulian Paiva komemr från Ampa, är 22 år och 15-1 i bantavikt

Han har tio raka vinster där senaste var mot MMA-veteranen och före detta UFC-fightern Iliarde Santos som han avslutade med knockout.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *