Se video från Sean O’Malleys gräsosande efterfest

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-03-05 00:00

Om du trodde att en potentiell benfraktur skulle hindra Sean O’Malley från att närvara på sin egen efterfest så känner du inte ”Sugar” Sean.

O’Malley fick sitt riktigt stora genombrott på UFC 222 med en fantastisk uppvisning mot Andre Soukhamthath. Efter att i två ronder ha bombarderat Soukhamthath med slag och sparkar från alla tänkbara vinklar, skadade han foten i tredje ronden när han utdelade en ”question-mark-kick”. Skadan var så allvarlig att han knappt kunde stå och han fick därför spendera större delen av tredje ronden på rygg. Genom en enorm uppvisning av tuffhet lyckades han överleva ronden och därmed vinna matchen. Han var då så illa skadad att Joe Rogan var tvungen att genomföra vinnarintervjun medan O’Malley låg ner på mattan. Efter intervjun blev han körd till sjukhus men lyckades alltså trots detta dyka upp på sin efterfest.

Halvvägs in i videon går det att se en spliff i form av en gyllene handske i samma stil som den Diaz-bröderna rökte vid ett annat tillfälle. Antagligen var spliffen rullad med hans egen ”Custom made” marijuana.

”Sugar” Sean är onekligen en lovande talang!