in ,

Tywan “Mr. Flying Knee” Claxtons debut i Bellator – totalknockar sin motståndare

Tywan Claxton ville lämna ett avtryck i sin professionella MMA-debut. Den 3:e november förra året, debuterade amerikanske Claxton, och det med bravur. Fjäderviktaren från USA mötte landsmannen Jonny Bonilla-Bowman i en match som var menad att pågå i 3 ronder. 1 minut och 29 sekunder in i den 1:a ronden, gjorde Claxton något som ekade högt i MMA-akustiken.

När Claxton intervjuas om sin strategi inför sin 2:a professionella MMA-match under Bellator 194, säger han att han har fler ess i rockärmen att spela mot sin näste motståndare Jose Antonio Perez:

I’ve got a couple more tricks that I’m willing to throw

Tywan Claxton knockade Bonilla-Bowman med ett perfekt “flying knee”. Det var ett avslut som skapade rubriker runtom i världen, och att följa upp en sådan uppvisning skulle sätta press på vem som helst. Han fortsätter påpeka att hans repertoar sträcker sig betydligt längre än det flygande knät som satte Claxtons namn på kartan:

I’m like, ‘Dude, I can strike. I’ve got kicks. I’ve got elbows. I can wrestle and do submissions

Se hur det gick till när Tywan Claxton knockade Jonny Bonilla-Bowman här:

Claxton gör sin 2:a professionella MMA-match på fredag, den 16:e februari. 25-åringen möter alltså Jose Antonio Perez som förlorade mot Kevin Carrier i sin professionella debut i Bellator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *