in ,

UFC 228 – Bettinganalys underkortet del 1

Bettinganalys av UFC 228 – underkortet del 1

diego sanchez vs Craig White

170 lbs.: Diego Sanchez (2.80) vs. Craig White (1.41) Mobilebet

Diego Sanchez är en riktig veteran och något av en legend. Han har mött alla och är känd för sin aggressiva press-stil.  Tyvärr för Sanchez så har han inte längre fysiken för att fightas på UFC-nivå. Hans haka är slut och han är för liten för weltervikt. Craig White är en wellrounded engelsman som i sin UFC-debut förlorade mot Neil Magny. Det var en match han tog på mycket kort varsel och han fick kämpa hårt för att klara vikten. White är inte jättebra på något men han är skaplig inom många delar av mma. Han är aggressiv och har dessutom ett tydligt fysiskt övertag vilket kan bli viktigt mot en ’undersized’ och pensionsmässig Diego Sanchez.

Sanchez kommer i vanlig ordning sätta hård press och söka konstanta nedtagningar. Om han får ned motståndaren så har han ett riktigt starkt toppgame och är svår att komma loss ifrån. Det gäller alltså för White att inte hamna eller fastna på rygg. Om han lyckas undvika det så vinner han troligen. Vi tror att White kan använda sitt storleksövertag för att stå emot Sanchez nedtagningar och i det stående har han ett övertag mot veteranen. White som vinnare – odds 1.41 Mobilebet.

Mobilebet har supererbjudande på Darren Till där de boostat hans odds till 20X pengarna! Sätt in 50 kr och vinn 1000kr .
Ta del av kanonebrjudandet här

Jim Miller vs. Alex White

155 lbs.: Jim Miller (2.10) vs. Alex White (1.72) Betfair

Jim Miller är en veteran med fina meriter men han är mycket nära pensionering. Han har inte sett bra ut på sistone – 4 raka förluster. Han är wellrounded, har stabil striking och ett starkt markgame. Tyvärr är han troligen slut som fighter. Han har sett ut som att motivationen har sviktat och det är ett mycket dåligt tecken. Alex White är en atletisk och explosiv, men ganska genomsnittlig fighter. Han har kraft i händerna och ett skapligt stående game. Han är snabbare än Miller och har ungdomlig hunger på sin sida. Miller har dock erfarenhet på sin sida och om han lyckas implementera sitt markgame så har han mycket goda chanser. White har blivit nedtagen i flera av sina matcher så frågan är om han har täppt till luckorna. Millers bristande motivation och Whites förbättrade nedtagningsförsvar tror vi gör skillnaden. White som vinnare – odds 1.72 Betfair.

Ta del av Betfairs fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Irene Aldana vs. Lucie Pudilova

135 lbs.: Irene Aldana (1.83) vs. Lucie Pudilova (1.91) Unibet

Irene Aldana är en duktig striker med bakgrund inom boxning. Hon har bra teknik och fint fotarbete. Lucie Pudilova är en ung och lovande fighter som visat bra utveckling från fight till fight. Hon är aggressiv och jobbar bakom en fin jabb. I fråga om ren striking har Aldana ett övertag men Pudilova är troligen mer wellrounded och om hon kan få topposition har hon goda chanser att ta hem detta då Aldana har brister (minst sagt) i sitt markgame. Detta är en jämn matchning. Pudilova tar stora risker och fattar stundtals riktigt tveksamma beslut, men när hon följer gameplan är hon farlig. Vi tror att den unga Pudilova lyckas besegra Aldana – odds 1.91 Unibet.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Jarred Brooks vs. Roberto Sanchez

125 lbs.: Jarred Brooks (1.28) vs. Roberto Sanchez (3.50) Betfair 

Jarred Brooks hoppar in på kort varsel för den skadade Ryan Benoit och tar sig an Roberto Sanchez. Brooks är en otroligt explosiv och snabb brottare. Han har grymma nedtagningar och hyfsad striking. Han kommer från två raka förluster men dessa var inte okontroversiella. I förlusten (delat domslut) mot Deivison Figuereido var det många som ansåg att Brooks borde ha tilldelats segern, en av dessa var Figuereido som trodde att han hade förlorat. I matchen mot Jose Torres var det Herr Brooks själv som gav bort segern genom att KO:a sig själv när han skulle ’slamma’ motståndaren. Den unge Brooks behöver möjligen mogna en aning men han är definitivt en talang. Sanchez är främst en duktig grappler med vassa submissions. Han har fin bjj men hans striking är väldigt basic. Problemet i den här fighten är att han inte kommer kunna ta ner Brooks. Tvärtom så är sannolikheten stor att Sanchez fastnar på rygg. Brooks är kraftfull men inte särskilt teknisk i det stående. Hans fight-IQ har stundtals sett tveksam ut. Sammantaget har han dock vad som krävs för att besegra Sanchez. Vi tror stenhårt på Brooks som vinnare – odds 1.28 Betfair.

Ta del av Betfairs fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Frank Camacho vs. Geoff Neal

170 lbs.: Frank Camacho (2.45) vs. Geoff Neal (1.52) Mobilebet

Frank Camacho är en stenhård fighter som gillar stand up-brawls. Han har KO-kraft i nävarna och stabil haka. Tyvärr har han ganska stora defensiva luckor och är lätt att träffa. Han har ett skapligt toppgame men hans brottning är i bästa fall genomsnittlig. Geoff Neal är en southpaw och f.d. mellanviktare med bra striking. Han har även ett stabilt markgame. Han kommer troligen ha ett litet övertag i kraft av sin storlek (rejält övertag i räckvidd) och möjligen även i fråga om snabbhet. Frågan är bara hur långt det räcker mot en tuffing som Camacho. Om Neal lyckas hålla fighten på distans och inte fastnar i ett brawl så har han goda möjligheter att vinna. Kan han ta ner Camacho ökar hans chanser ytterligare. Vi tror precis som oddssättarna att Neal lyckas ta hem segern – odds 1.52 Mobilebet.

Mobilebet har supererbjudande på Darren Till där de boostat hans odds till 20X pengarna! Sätt in 50 kr och vinn 1000kr .
Ta del av kanonerbjudandet här


Här finns alla MMA spelsidor med odds bonusar
 

Se alla MMA bettingtips


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *