in , ,

Spelanalys: Genomgång av oddsen som erbjuds på Kelvin Gastelum

Till helgen arrangerar UFC sin allra första PPV-gala för året. Huvudmatch består av Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum och i potten står mellanviktsbältet.

Som med alla jämna matcher så finns det bra pengar att vinna om man bara tänker till. Vi har gjort grovjobbet och analyserar här oddsen som erbjuds hos Unibet på utmanaren Gastelum.

Gastelum på domslut – 6.50

Gastelum är en fighter som alltid fightas strategiskt och smart. Han rör sig väldigt effektivt och är inte direkt känd för att gå loss och slösa hela sin tank för minsta lilla. Tittar man bakåt så har Gastelum vunnit på domslut en tredjedel av sina alla segrar. Men i UFC mot duktiga motstånd så är statistiken mer 50/50. Whittaker är tuff och svår att avsluta.

Ska Gastelum vinna så är domslut inte helt tokigt. 6.50 är helt klart värt chansningen.

Gastelum på KO/TKO/DQ – 5.00

Eftersom denna vinstmetod erbjuder lägst odds så är det en indikation på att Unibet tror mest på detta när det kommer alla möjliga Gastelum-segrar. Gastelum har väldigt fin boxning och framför allt oerhört bra tajming.

Whittaker blir ofta träffad och en precis vänster som den Gastelum avsluta Michael Bisping med hösten 2017 kan räcka. 5.00 är ett fullt logiskt odds.

Gastelum på submission – 11.00

Trots att Gastelum är en meriterad brottare och duktig grappler så ger detta spel så mycket som 11.00 gånger pengarna. Men faktum är att amerikanen inte vunnit på submission sedan han ströp ut Jake Ellenberger på UFC 180 för 4,5 år sedan. Gastelum har dessutom själv annonserat att han vill hålla matchen stående vilket sänker sannolikheten för en sub-seger.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *