in , ,

Spelanalys: Genomgång av oddsen som erbjuds på Robert Whittaker

Kommande titelmatchen mellan Robert Whittaker och Kelvin Gastelum på UFC 234 erbjuder många bra spel. Inte så konstigt då det är en på förhand otroligt spännande fight.

För att underlätta för våra läsare så har vi i den här artikeln valt att analysera oddsen som erbjuds på Unibet på mästaren Whittaker.

Whittaker på domslut – 3.00

Whittaker två senaste matcher har gått till domslut och även om han är en explosiv fighter så har han mycket gas i tanken. Krävs det så klarar han gå fem ronder utan problem. Oddset talar dock för att man inte riktigt tror på det och det är förståeligt. 3.00 gångerna pengarna är dock helt klart värt ett spel då fyra av hans sex senaste slutat med domslut.

Whittaker på KO/TKO/DQ – 2.25

Av oddset att döma så är detta vad Unibet tror mest på. 9 av hans 20 segrar har kommit just på detta sätt. Robert har definitivt tillräckligt med krut i nävarna för att knocka Gastelum. Men det lär bli svårt – Gastelum är tålig och har aldrig förlorat på detta vis. Med anledning av “låga” 2.25 är detta inte det mest spelvärda tipset.

Whittaker på submission – 21.00

Whittaker har fem submissions på sitt record med samtliga kom mot mindre meriterat motstånd. Det är mycket osannolikt att han lyckas sätta en sådan på Gastelum som tros vara den bättre grapplern av dem två. Gastelum har också brottningsfördel vilket också talar emot detta spel. Oddset på 21.00 talar sitt tydliga språk.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *