3 anledningar till varför du absolut inte får missa UFC Prag

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-22 00:00

Hoppas ni har rensat kalendern på lördag. Då väntar UFC Prag. Matchkortet är långt ifrån det bästa UFC skrapat ihop – men då galan innehåller många talanger så finns det stor anledning att vara exalterad över eventet ändå.

MMABetz har listat tre anledningar till varför du absolut inte får missa helgens gala.

1.Svenskmatch

Bara det faktum att Daniel Teymur ska gå match igen är skäl nog till att inte missa UFC Prag. Att Teymur alltid är inblandad i underhållande matcher är bara en bonus. På lördag möter han Chris Fishgold i en match som troligen gäller ”vinna eller försvinna”.

Läs mer om matchen och oddsen här.

2.Flera bra skrällchanser

Stefan Struve skriker

För oss som gillar att betta på MMA så är helgens gala ett ypperligt tillfälle att tjäna storkovan. I flera matcher är oddset något skeva. Till exempel ger Stefan Struve bra utdelning i matchen mot Marcos Rogério de Lima. God chans till skräll har också John Dodson som möter Petr Yan. Satsa och vinn!

3.Du slipper sitta uppe

Eftersom galan går i Europa så är det andra starttider som gäller för helgens gala. För en gångs skulle slipper man sitta uppe till klockan 3-4 på morgonen och förstöra halva söndagen. Den här galan kommer att börja sändas vid 18-tiden och troligen vara helt klar fram mot 23:30. Perfekt i tid för att räkna pengarna du tjänat på betting under kvällen.

Se fler av våra MMA speltips