4 UFC-stjärnor som Conor McGregor har utmanat bara under 2021

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-14 00:00

Conor McGregor har varit väldigt aktiv på sociala medier under den senaste tiden. Superstjärnan har varit väldigt generös med sina utmaningar och förslag på motståndare. Med andra ord verkar han väldigt sugen på att gå en match.

MMABetz har listat fyra fighters som ”Notorious” hittills har utmanat under 2021.

1.Donald Cerrone

Det var efter Cerrones vinst mot Alex Hernandez tidigare i januari som han uttryckte en önskan om att få möta McGregor. Conor verkade gilla idén och tog till Twitter ganska snabbt.

2.Khabib Nurmagomedov

Trots att McGregor förlorade mot Khabib ganska klart på submission så sent som i oktober förra året så vill irländaren ha en ny chans. Redan efter den matchen på UFC 229 så publicerade Conor följande på Twitter.

3.Nate Diaz

En tredje match mot Diaz känns alltid aktuellt när det kommer till McGregor. Båda har en vinst var mot varandra och en slutgiltig tredje fight hade förmodligen genererat stora intäkter. Så sent som förra veckan föreslog McGregor en fight mot Diaz i sommar, på samma gala som Anderson Silva ville möta storebror Nick Diaz.

4.Anderson Silva

Detta är väl den mest osannolika fighten. Det började med att Silva bad att få möta McGregor för en månad sedan. När Silva gick sin senaste match mot Israel Adesanya i helgen så valde Conor att publicera en hyllning och ett svar på Silvas tidigare utmaning.

Se fler av våra MMA speltips