Conor McGregor skickade whiskey till Jon Jones inför helgens titelmatch

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-12-31 00:00

Under de senaste veckorna inför UFC 232 har det varit ovanligt nog ganska tyst kring Conor McGregor. Istället har mesta av MMA-världens fokus varit på nye mästaren Jon Jones, som vann mot Alexander Gustafsson i tredje ronden under den gångna helgen.

Kanske var det därför som McGregor levererade sin populära whiskey ”Proper No. Twelve” till Jones inför matchen mot Gustafsson.

Frågan är dock vad McGregor motiv var när han skickade alkohol till Jones. Det är vida känt att Jones gillar att festa loss med alkohol och andra droger. Skickade irländaren en whiskey som en god gest eller var det ett försök för att stjälpa amerikanen inför hans kommande match, undrar många.

McGregor blev kritiserad på Twitter för sin handling och svarade då arrogant tillbaka. Men sedan dess har stjärnan raderat sitt inlägg.

Aktuellt för McGregor just nu är den prövning som väntar honom senare i januari med Nevadas idrottskommitté. Prövningen kommer handla om våldsamheterna som uppstod efter hans förlustmatch mot Khabib Nurmagomedov på UFC 229 tidigare i oktober.

Se fler av våra MMA speltips