UFC Fight Night 139: Sista minuten speltips på underkortet

Författare: Fransisco Villa

Publicerad: 2018-11-10 00:00

ufc denver speltipsSnabbtips på underkortet 

Nedan ger vi några snabba och mycket kortfattade speltips avseende matcherna på underkortet på lördagens gala. Se det som konsumentinformation från MMABetz.

115 lbs. Ashley Yoder (1.63) vs. Amanda Cooper (2.25) Unibet

Ashley Yoder (5-4) har inlett sin UFC-karriär med 3 raka förluster. Hon är en okej grappler men i övrigt har hon inte visat upp mycket till mma-game. Amanda Cooper (4-4) har ett UFC-record på 2-3 och blev i sin senaste match besegrad av Mackenzie Dern. Hon är precis som sin motståndare en ganska medioker fighter. Det är svårt att utse någon vinnare av dessa två då ingen av dem har imponerat – tvärtom. Om vi tvingas gissa så får vi väl chansa på att Yoder tar hem segern men vi vågar inte satsa några pengar på det. Nä, vi undviker denna.

Ta del av Unibets fina erbjudande där ni får 500kr att spela för när ni sätter in 100kr.
Ta del av erbjudandet här

145 lbs. Chas Skelly (1.95) vs. Bobby Moffet (1.95) Expekt

Chas Skelly (17-3) är en erfaren och hyfsat wellrounded fighter. Han är en bra brottare och har hyfsad grappling – en tuff grinder. Han ställs mot en ung och talangfull fighter i Bobby Moffet som gör UFC-debut. Moffet är en bra brottare med farliga submissions. Det är alltså två snarlika fighters som ställs mot varandra här. Detta är en mycket svårtippad fight och med tanke på oddsen väljer vi att hålla oss borta från denna.

Ta del av Expekts fina erbjudande där ni får 500% bonus upp till 500kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

155 lbs. Devonte Smith (1.44) vs. Julian Erosa (2.87) bet365

Devonte Smith är en hyfsat vass striker och avslutare. Han har en förlust mot den usle John Gunther på sitt record men har utvecklats som fighter efter det. Han är dock fortfarande oerfaren som fighter. Julian Erosa är en erfaren herre som gör sin andra vända i UFC. Han är en riskbenägen och ganska underhållande striker med en hel del defensiva brister. Han är dock mer wellrounded än Smith och har dessutom betydligt mer mma-erfarenhet. Med tanke på oddsen ser vi möjligen visst spelvärde på Julian Erosa. Han är inte någon framtida mästare, men vi anser att han underskattas av oddssättarna.

Ta del av Bet365 fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

155 lbs. Davi Ramos (1.11) vs. John Gunther (8.25) Expekt

Davi Ramos är byggd som en bodybuilder och otroligt stark. Han råkar dessutom vara en grappler i världsklass.

John Gunther å sin sida har en rolig mustasch och är en rolig snubbe. När det kommer till fighting är läget dystrare. Han är en dålig fighter och i UFC hör han då sannerligen inte hemma. Det har oddsbolagens experter insett och därför satt oddsen därefter. Matchen vinner Ramos utan att förta sig men på grund av det usla spelvärdet undviker vi denna.

Ta del av Expekts fina erbjudande där ni får 500% bonus upp till 500kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

125 lbs. Joseph Morales (1.95) vs. Eric Shelton  (1.83) Mobilebet

Detta är en mycket jämn och svårtippad fight. Shelton är wellrounded, atletisk och betydligt bättre än vad hans UFC-record antyder. Morales är en ganska talangfull ung fighter med ett aggressivt markgame. Om vi är tvungna att välja en vinnare så blir det Shelton, men detta är lite av en slantsingling och med tanke på oddsen så avstår vi nog från att betta på denna.

Mobilebet har ett fint erbjudande för alla nya kunder, sätt in 200kr få 800 kr att spela för .
Ta del av kanonebrjudandet här

125 lbs. Mark de la Rosa (1.40) vs. Joby Sanchez (2.90) Unibet

De la Rosa är en betydligt mer wellrounded fighter än sin motståndare. Han har hyfsad brottning och ett stabilt markgame. Joby Sanchez kliver in på en (1) veckas varsel istället för Jordan Espinosa. Sanchez är en hyfsad striker men hans nedtagningsförsvar och markgame är inte särskilt bra. Sett till förutsättningarna ska det mycket till för att de la Rosa ska förlora denna fight. Vi tror att han tar hem en stabil seger. Mark de la Rosa vinner detta.

Ta del av Unibets fina erbjudande där ni får 500kr att spela för när ni sätter in 100kr.
Ta del av erbjudandet här

———————————

Frasse