in , ,

UFC Fight Night 139: Bettinganalys huvudkortet

UFC Fight Night 139

MMA Betz Korean Zombie vs Yair Rodriguez

145 lbs. Chan Sung Jung (1.72) vs. Yair Rodríguez (2.10) Unibet 

Korean Zombie (14-4) skulle ha mött Frankie Edgar i huvudmatchen på denna gala men amerikanen tvingades dra sig ur på grund av skada. Istället kommer vi att få se den mexikanske strikern Yair Rodríguez (11-2) som hoppar in på kort varsel.

Chan Sung Jung har ett UFC-record på 4-1 och kommer senast från en brutal KO-seger mot Dennis Bermudez. Detta var dock i februari 2017 och sedan dess har skadebekymmer hållit honom borta från oktagonen. Korean Zombie är en kraftfull striker med kickboxningsbakgrund. Han har dock hela 8 av 14 vinster via submission och är en väldigt kompetent grappler.

Rodríguez å sin sida har samlat ihop ett UFC-record på 6-1. Han hade 6 raka vinster när Frankie Edgar gav honom en smärtsam lektion i ground-and-pound. Amerikanen körde över honom fullständigt i maj 2017 och därefter tog Rodríguez en längre paus. El Pantera är en dynamisk och farlig striker men det är främst hans vilda sparkar som är hans styrka. Hans boxning håller inte samma höga nivå. Han har helt okej bjj men hans brottning behöver fortfarande utvecklas.

Oddsmakarna håller Korean Zombie som knapp favorit inför matchen och med tanke på att Rodríguez hoppar in på kort varsel är det en högst rimlig bedömning. Koreanen tar hem detta.

Ta del av Unibets fina erbjudande där ni får 500kr att spela för när ni sätter in 100kr.
Ta del av erbjudandet här

170 lbs. Donald Cerrone (2.87) vs. Mike Perry (1.44) bet365 

I kvällens co-main event får vi se Donald Cerrone (33-11) som återvänder till sin hemstad. Den mycket hårdslående brawlern Mike Perry (12-3) kommer att stå mittemot Cowboy i oktagonen. Oddsmakarna håller Perry som klar favorit inför fighten. Cowboy är den betydligt mer erfarne och mångsidige av de två. Han är dock ganska sliten efter en lång karriär och hans förmåga att ta emot stryk är inte vad den en gång varit. Perry å andra sidan är en tuff brawler med stålhaka och granit i nävarna. Han såg bra ut i sin senaste fight, en vinst mot Paul Felder. Cowboy förlorade i sin senaste fight mot engelsmannen Leon Edwards och har nu 4 förluster på sina 5 senaste. Det lutar tyvärr åt att Cowboy får inkassera ytterligare en förlust. Dessutom inför hemmapubliken.

Ta del av Bet365 fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

135 lbs. Raquel Pennington (2.40) vs. Germaine de Randamie (1.57) Mobilebet

Raquel Pennington (9-7) är en wellrounded och tuff fighter. I sin senaste match utmanade hon Amanda Nunes om bantamviktstiteln. Hon åkte dock på en solklar förlust, en sådan som kan sätta sig i huvudet. Pennington är en kraftfull fighter, men utan några riktiga styrkor.

Germaine de Randamie (7-3) kommer tillbaka från ett längre skadeuppehåll och har inte gått match sedan i februari 2017, när hon vann fjäderviktstiteln genom att besegra Holly Holm. De Randamie är en mycket erfaren och duktig striker. Hon har på senare tid utvecklat sitt nedtagningsförsvar och när hon kan hålla matcher stående har hon oftast ett klart övertag. Det bör räcka för att besegra Pennington.

Mobilebet har ett fint erbjudande för alla nya kunder, sätt in 200kr få 800 kr att spela för .
Ta del av kanonebrjudandet här

115 lbs. Maycee Barber (1.20) vs. Hannah Cifers (4.50) betfair 

Maycee Barber (4-0) är en obesegrad och talangfull 20-åring som gör UFC-debut. Hon tog sig till UFC genom att dominera sin motståndare i Dana Whites Tuesday Night Contender Series. Barber skulle egentligen ha mött Maia Stevenson men pga skada tvingades den senare dra sig ur fighten. Därför valde UFC att skriva kontrakt med Hannah Cifers (8-2) som hoppar in på kort varsel. Hon är en utpräglad Muay Thai-fighter med hyfsat nedtagningsförsvar men mediokert markgame. Barber är storfavorit i denna match up. Hon är betydligt mer wellrounded, med bättre markgame, och ska vara favorittippad men siffrorna är väldigt stora. Vi tror att Barber sannolikt tar hem detta men oddset är för skevt med tanke på att de båda är debutanter och Barber är endast 20 år.

Ta del av Betfairs fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

155 lbs. Mike Trizano (3.40) vs. Luis Pena (1.29) Mobilebet 

Mike Trizano (8-0) och Luis Pena (5-0) deltog i The Ultimate fighter 27. Trizano vann turneringen medan Pena skadade sig och tvingades dra sig ur tävlingen. Detta är två långa lättviktare – 180 cm respektive 190 cm – och båda två föredrar att hålla det stående. Pena är bra på att använda sin storlek för att pressa motståndaren bakåt. Med sina 190 cm är han en jätte i viktklassen. Oddssättarna håller Pena som klar favorit inför fighten. Han imponerade i sin UFC-debut vilket är mer än man kan säga om Trizano, trots att även han vann sin match. Även om oddset förefaller vara en aning högt så bör Pena vara favorit. ”Violent Bob Ross” tar hem detta.

Mobilebet har ett fint erbjudande för alla nya kunder, sätt in 200kr få 800 kr att spela för .
Ta del av kanonebrjudandet här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *