in ,

UFC Fight Night: Volkan Özdemir möter Anthony Smith – se oddsen

Den 28 oktober är det dags för ny UFC-gala i Avenir Centre i New Brunswick. I huvudeventet gör förre titelutmanaren Volkan Özdemir upp mot Anthony Smith i lätt tungvikt.

Matchen är ett toppmöte. Özdemir är rankad tvåa bakom Alexander Gustafsson medan amerikanen Smith återfinns på plats nio.

Özdemir inledde sin UFC-karriär med dunder och brak. Hann vann tre raka mot namn som Ovince St. Preux, Misha Cirkunov och Jimi Manuwa. Det ledde i sin tur till ett titelmöte mot Daniel Cormier där det tog stopp.

Smith har länge fightats i mellanvikt men tog klivet upp när han senast besegrade Mauricio “Shogun” Rua på knockout i första ronden. Tidigare i år knockade han dessutom en annan legendar i Rashad Evans.

Bra spelvärde på Smith

Eftersom både Özdemir och Smith sällan går matchen tiden ut är det inte helt osannolikt att även denna match avslutas i förtid. Visst lutar det åt att Özdemir, eller “No time” som han kallas, men Smith har visat sig vara farlig och kan knocka vem som helst. Smith har gått till domslut bara tre gånger på totalt 43 matcher. Özdemir har har i sin tur gått till poängräkning tre gånger på 17 matcher.

Hos samtliga spelbolagen är Özdemir en klar favorit. Eftersom matchen troligen slutar med knockout så är spelvärdet på en Smith-seger ganska god.

Betfair erbjuder oddset 1.53 för Özdemir medan Smith ger 2.50.

Unibet ger 1.58 gånger pengarna Özdemir och 2.30 för Smith.

Mobilebet har liknande odds, 1.55 för Özdemir och 2.40 för Smith.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *