Speltips: 3 spelvärda matcher på UFC 234 som går under radarn

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-09 00:00

UFC 234 är inte många timmar bort. Matchen main och co-main event är riktiga bra. Titelmatchen Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum och den spännande Anderson Silva vs Israel Adesanya.

Även om matcherna utöver dessa två är långt ifrån lika namnstarka så spelar det ingen roll för betting. Oftast brukar matcher med mindre hajp ge bättre odds.

MMABetz har kammat igenom Unibet för att hitta guldkornen på matchkortet när det kommer till odds och spel.

Montana De La Rosa vs Nadia Kassem

Nadia tävlar på sin hemmaplan och är en råtalang. Hon kan utvecklas till en toppfighter – men frågan är om det inte är lite för mycket och lite för tidigt med en match på huvudkortet? Hon har i dagsläget inte samma erfarenhet eller tekniska kunnande som De La Rosa. Amerikanskan har gått dubbelt så många matcher som Kassem och spel på henne är ett väldigt säkert bett.

Oddset för De La Rosa-seger ligger på 1.38.

Jim Crute vs Sam Alvey

Det går inte att inte gilla Alvey. Han är vän med alla och en skön karaktär utanför buren. I buren så presterar han dock svajigt. Motståndaren Crute tävlar likt Nadia Kassem också på sin hemmaplan och är en ”prospect”. Crute är ännu obesegrad och har fler verktyg samt är bättre atlet än just Alvey. Men däremot saknar han erfarenheten och det är väl den som Alvey måste förlita sig på för att vinna. Vi tror dock Crute tar hem det, men då Alvey är tuff så blir det på poäng.

Seger på domslut för Crute ger 2.65.

Devonte Smith vs Dong Hyun Ma

Devonte är en fighter på uppgång. Han tog sig in i UFC via Dana White’s Tuesday Night Contender Series och har ett record på 9-1 varav 8 av segrarna har kommit på knockout. Eftersom Hyan Ma torskade två raka på just KO för inte så länge sedan så kan han möta samma öde inatt. Devonte bör vinna och eftersom han är så explosiv så blir det på avslut.

KO-seger för Devonte Smith ger 1.80 gånger pengarna. 

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips