in , ,

Speltips: Neil Magnys vs Santiago Ponzinibbio – se oddsen

UFC-galorna levereras på löpande band. På lördag den 18 november är det dags för ytterligare ett event. Den här gången är det för första gången Buenos Aries i Argentina som arrangerar UFC Fight Night 140.

Som väntat innehåller matchkortet många fighters från Sydamerika. Huvudmatchen består av en toppfight i weltervikt mellan Neil Magny och hemmasonen Santiago Ponzinibbio.

Båda rankade i topp 10

Ponzinibbio är rankad på plats 10 i UFC:s officiella ranking medan motståndaren Magny håller till på plats 8. Vinnaren förväntas ta ett eller ett par skutt på listan och ett steg närmare en titelchans.

32-årige Ponzinibbio har tävlat i UFC sedan 2013 och har ett proffsrecord på 26 segrar och bara 3 förluster. Han har vunnit sex raka matcher där ibland svenske Andreas Ståhl. Senast tog han hem en dominant seger mot Mike Perry. Ponzinibbio har dock inte matchats på cirka ett år och orsaken till det är skador.

Amerikanen Magny har i sin tur två raka segrar i ryggen mot namn som Carlos Condit och Craig White. Hans matchfacit består av 21 segrar och 6 förluster.

Magnys är en ganska komplett fighter men som föredrar att hålla matcher stående där hans långa räckvidd är till hans stora fördel. Magnys mäter nämligen 190 cm och det är en faktor som han utnyttjar väl. Just faktum att Magnys gillar hålla sina matcher stående innebär att fansen har en rolig mach att se fram emot. Detta beror på att motståndaren Ponzinibbio har samma inställning. 14 av Ponzinibbios 26 segrar har skett på KO/TKO.

Fördel för hemmasonen enligt oddsen

Enligt samtliga spelbolag är Ponzinibbio en klar favorit. Anledningen till detta är framför allt för att han anses vara en mer teknisk och dynamisk striker än Magny. Men även det faktum att argentinaren tävlar på hemmaplan gör en seger för honom mer sannolik. Magny är dock en veteran med 19 matcher i UFC och ingen man bör underskatta.

Unibet erbjuder 1.33 för Ponzinibbio medan Magny ger 3.15 gånger pengarna.

Mobilebet erbjuder 1.30 för Ponzinibbio medan Magny ger 3.30 gånger pengarna.

Betfair erbjuder 1.33 för Ponzinibbio medan Magny ger 3.25 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *