in , ,

Speltips: Tre bra matcher på UFC Fortaleza som går under radarn

För den som gillar att betta på MMA så är lördagens UFC Fortaleza en ypperlig chans. Huvudkortet är väldigt starkt och innehåller erkänt duktiga fighters. Men det finns också en hel del godis på underkortet och som är värt att blicka mot.

Nedanför följer tre fighters som erbjuder ett bra odds sett till deras vinstchanser. Oddsen är från Unibet.

Junior Albini vs Jairzinho Rozenstruik

Tungviktsmatch mellan två killar som gärna står upp och som gärna smäller på bra med nävarna. Den här matchen lär absolut inte gå alla tre ronder. Jairzinho har bara gått sex proffsmatcher men vunnit alla förutom en på knockout i första ronden. Vi tror han upprepar bedriften mot Junior. Oddset för seger är 1.88.

Max Griffin vs Thiago Alves

Alves är en väldigt uppskattad veteran, men han har sedan länge tappat sin höga klass som han en gång hade. Griffin är en fräschare förmåga som kommer bli för mycket för Alves att hantera. Alves har för övrigt förlorat fyra av sina fem senaste. Seger på Griffin ger stadiga 1.42.

Rogerio Bontorin vs Magomed Bibulatov

Alla behöver en spik som kanske inte ger så högt odds men som hjälper höja totala oddset i systemspel. Båda killarna har imponerande record och bara en förlust var på kontot. Men det är Bibluatov som har visat upp mest skills och som haft tuffast motstånd. Många tror på denna ryss. Seger för 30-åringen ger 1.22.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *