in ,

“Världens största MMA-fight” – en freak show utan guds nåde

I takt med att MMA blivit en allt bredare sport så ser många, som annars inte är involverade i sporten, möjligheter till att tjäna pengar på det. Det är egentligen detta som är huvudanledningen till att vi ibland får se så kallade “freak shows“.

Men följande “MMA-fight” tar nog priset. Enligt uppgifter jobbas det nämligen på en match mellan bodybuildern och filmskådisen Martin Ford och Sajad Gharibi.

Vi börjar med Ford. Han är över två meter lång och väger cirka 143 kg. Han har kallats världens farligaste man och medverkat på film så som fjolårets actionfilm ”Final Score”. Nyligen skrev engelsmannen dessutom ett kontrakt med polska MMA-organisationen KSW.

Den tilltänkta motståndaren Gharibi är en kultfigur i hemlandet Iran med över 400 000 följare på Instagram. “The Iranian Hulk” är ”bara” 185 cm lång men väger mer än 178 kg. Till vardags ägnar han sig åt kroppsbygge men säger sig också ha meriter inom brottning.

Om matchen blir av måste man nog hitta en lämplig domare fysiskt sätt då han kommer behöva ha koll på över 350 kg muskelmassa.

I klippet nedanför kan ni se en promotionvideo för själva fighten.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *