in , ,

Speltips: 2 grymma spel för Ronaldo “Jacare” Souza vs Jack Hermansson

Kommande UFC Fight Night 150 i Florida, USA, är en väldigt bra gala trots att den saknar titelmatcher.

Än mer intressant är den för oss svenskar då Jack Hermansson tar sig an topp-fem rankade Ronaldo “Jacare” Souza i galans huvudmatch. En ypperlig chans för svenske Jack att avancera på rankingen och närma sig en titelchans.

Läs mer om vår djupdykning på Jacare vs Hermansson här.

Spelbolaget Betfair erbjuder många spelvarianter och du kan i princip lira på nästintill allt, allt ifrån hur och när matchen slutar till om någon får poängavdrag.

Här kommer två grymma spel från Betfair för Jacare vs Hermansson.

Seger för Hermansson via KO/TKO

Odds: 4.00

Det är sällan som Hermansson går till domslut och med tanke på att han nu fightas i main event så består lördagens batalj av hela fem ronder. Detta ger Hermansson gott om tid att jobba fram ett avslut. Att vinna på submission tycks lite väl otroligt med tanke på Jacares omatchade förmågor inom grappling. Brassen har under sina 33 proffsmatcher aldrig någonsin förlorat på just submission.

Däremot har Jacare förlorat på knockout och med tanke på hans ålder och långa tuffa karriär är det inte långt att tro på en svensk seger på knockout.

Seger för Jacare via submission

Odds: 1.9

Att den här matchen inte går alla fem ronder tror jag många skriver under på. Därmed har vi konstaterat att någon vinner på avslut. För Jacks del så är knockout mest trolig, men för Jacares del är det via submission. 39-åringen har hela 14 submission bakom sig och hörde, när han fortfarande var aktiv, till en av världens bästa BJJ-utövare. Brassen är inte bara imponerande rent tekniskt men har också fysiska attribut som hjälper honom få maximal effekt inom grapplingavdelningen.

Jacare på submission är alltid ett bra spelalternativ när han går match.

Ta del av vår spelexpert Sarp Yesils speltips för just Jacks supermatch.


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *