in , ,

3 väldigt spelvärda odds för Junior dos Santos vs Derrick Lewis

Junior dos Santos har ett ypperligt läge till att få en titelchans nu till helgen. Då möter den brasilianske tungviktaren amerikanen Derrick Lewis på UFC Fight Night 146 i Kansas, USA.

Nedanför följer tre väldigt bra spelvärda odds från Unibet.

Dos Santos som rak segrar – 1.48 gånger pengarna

Tittar man rent tekniskt på JDS och Lewis så är det helt klart som så att brassen är den duktigare och mer kompletta MMA-fightern. Han har en starkare meritlista och besegrat tyngre namn än Lewis. Eftersom matchen sannolikt kommer att utspela sig stående där dos Santos är starkast så är det troliga att han vinner mötet.

Lewis vinner på KO – 3.10 gånger pengarna

JDS har själv erkänt att Lewis slår väldigt hårt och att han behöver vara vaken på de hot som amerikanen har med sig. Precis som vi sett tidigare så har Lewis förmågan att avsluta sin motståndare med bara en halvträff. Eftersom JDS faktiskt har några KO-förluster i bagaget så är denna utgång inte helt osannolik. Strax över tre gånger pengarna är inte fy skam.

Matchen går inte tiden ut – 1.30 gånger pengarna

Ett annat bra spel för denna match är huruvida den går alla fem ronder eller inte, med andra ord; får vi se ett avslut? Tittar man på Juniors record så har han gått till domslut 6 av 20 gånger medan Lewis bara gjort det 4 av 27 gånger. Det är alltså väldigt sällan som båda fighters går till domslut.

Glöm inte att kika på vår speltips-artikel för just dos Santos vs Lewis. Klicka här.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *