in ,

Bettingtips: Darren Till vs Stephen Thompson

Darren Till (16-0-1 MMA, 4-0-1 UFC) kommer i slutet av maj att ta sig an den tidigare titelutmanaren Stephen Thompson (14-2-1 MMA, 9-2-1 UFC) under UFC:s första gala i Liverpool, England, UFC Fight Night 130.

Unibet: Darren Till vinner matchen – 2.50 gånger pengarna.

Matchningen har fått blandade känslor. Vissa anser att Darren Till kan ha tagit sig vatten över huvudet i och med hans utmaning av den 10 år äldre Wonderboy Thompson – vilket kan komma att stå han dyrt i framtiden vid en förlust. Efter vinsten mot Donald Cerrone i Gdansk har Darren Till gått och blivit en riktig stjärna inom MMA-världen och han tackar Thompson inför matchen för möjligheten att mötas.

Senast vi såg Stephen Thompson i buren var mot Jorge Masvidal, där amerikanen vann ett tre ronders krig med Jorge Masvidal. Inför matchen, som går i Darren Tills hemstad Liverpool, är den hårt slående britten underdog till hela 2.50 gånger pengarna på Unibet medan Thompson ger 1.50 gånger pengarna. Än så länge finns det inte odds ute för antal ronder, men att det blir avslut i denna match känns som ett väldigt fint spelvärde till matchen.

Unibet: Stephen Thompson vinner matchen – 1.50 gånger pengarna

UFC Fight Night 130 kommer att utspelas i Liverpool – söndagen den 27 Maj. Nedan kan du ta del av en mediascrum med Darren Till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *