in , ,

Speltips: Marcin Tybura har den bästa vinstmöjligheten – se oddsen

På lördag är det dags för nästa Fight Night, nämligen UFC Fight Night 149 som den här gången arrangeras i Sankt Petersburg, Ryssland.

Matchkortet är fullproppad med tungviktsmatcher. Nedanför kommer vårt speltips för mötet mellan Marcin Tybura och Shamil Abdurakhimov.

Båda har kickboxningsbakgrund

33-årige Tybura är inne på sitt tredje år i UFC och har hunnit tävla sju gånger sedan han debuterade i oktagonen. Fyra segrar och tre förluster har det blivit för den polske tungviktaren som har ett totalt record på 17-4.

Tittar man på Tyburas record så kan man snabbt se att han presterar bra mot fighters utanför topp 10 men så fort han stöter på ett tyngre namn så har han förlorat. Det har nästan 10 månader sedan vi såg honom fightas senast då han besegrade Stefan Struve via domslut.

Motståndaren för aftonen är Abdurakhimov och trots att han gjorde sin debut ett år före Tybura och har sex matcher under sitt bälte så är han betydligt mer okänd. “Abrek“, som ryssen kallas, har vunnit fyra i UFC och kommer just nu från två raka mot Chase Sherman och Andrei Arlovski.

Både Tybura och Abdurakhimov har sin bakgrund inom kickboxning och tittar man på deras record så syns det tydligt. Med det sagt är dem inte helt gröna inom grapplingen utan båda har faktiskt visat sig ganska kompetenta på marken med flertalet submissionvinster.

Båda har en god chans

Spelbolagen favoriserar Tybura här och visst finns det fog för det med tanke på ålder (Abdurakhimov har hunnit bli 37 år). Men annars så har de visat lika mycket i buren. Tybura är något mer teknisk medan Shamil är desto mer avig.

Den här matchen är svårtippad och det finns anledning att lägga spel på båda.

Unibet håller Tybura som favorit till 1.57 medan Abdurakhimov ger 2.30.

Betfair håller Tybura som favorit till 1.53 medan Abdurakhimov ger 2.50.

Mobilebet håller Tybura som favorit till 1.62 medan Abdurakhimov ger 2.30.

888 håller Tybura som favorit till 1.57 medan Abdurakhimov ger 2.30.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *