in , ,

Speltips: Ovince St. Preux kommer segra över Nikita Krylov ännu en gång

Intressant match i lätt tungvikt väntar nu på lördag när UFC 236 går av stapeln i Atlanta, USA. Det är två veteraner som möts i Ovince St. Preux och Nikita Krylov.

Både OSP och Krylov är två väldigt underhållande fighters och man kan nästan alltid förvänta sig en show när de fightas. Nu ska de tävla mot varandra vilket troligen kommer bli en fröjd för publiken som tittar.

Båda kommer från förlust

St. Preux var länge en fighter att räkna med i lätt tungvikt och många trodde han en dag skulle få chansen att utmana om bältet på riktigt. Visst, han mötte Jon Jones för tre år sedan om interim-bältet men det var mer tillfällighet än något han gjort sig förtjänt av. Men 36-åringen har inte levt upp till förväntningarna utan har förlorat två av sina tre senaste varav den sista kom mot Dominick Reyes.

Krylov är en intressant karaktär och han är precis som OSP ganska oortodox i sin fightingstil. Ukrainaren debuterade i UFC redan 2013 men lämnade organisationen under några år men är sedan en match återigen tillbaka i rampljuset. Krylov som fortfarande bara är 27 år gammal mötte och förlorade senast mot polske stjärnan Jan Blachowicz.

Ovince vann 2014

Amerikanen OSP är den bättre atleten av dem två men han har hunnit komma upp i ålder och det finns en risk för att han tappat i snabbhet och uthållighet. Eftersom Ovince lever ganska mycket på sina fysiska färdigheter så vore det väldigt tufft för hans fortsatta ambitioner i buren om han tappar det.

Notera att den här matchen är en returmatch och att de båda möttes i buren i mars 2014. Den gången vann Ovince på en “Von Flue“-choke.

Väldigt jämna på pappret

Enligt spelbolagen så är det ett jämnt lopp mellan dessa två herrar. Båda kommer från förluster och båda har snarlika records. OSP har ett record på 23-12 medan Krylov kan stoltsera med 24-6. Ukrainaren har förlorat färre men också mött mindre namnkunniga fighters under sin karriär.

Om OSP är fräsch och kan få ihop sitt game så blir han en tuff nöt att knäcka för Krylov. Vi tror St. Preux tar hem den här matchen – kanske på submission igen.

Unibet håller Krylov som favorit till 1.85 medan Ovince St. Preux ger 1.95.

Mobilebet håller Krylov som favorit till 1.83 medan Ovince St. Preux ger 1.95.

Betfair håller Krylov som favorit till 1.80 medan Ovince St. Preux ger 1.85.

888 håller Krylov som favorit till 1.85 medan Ovince St. Preux ger 1.95.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *