in , ,

Speltips: Så ska du betta inför Namajunas vs Andrade

Senare i natt är det dags för UFC 237 i Rio de Janeiro. En fullspäckad gala med tonvis av intressanta och spelbara matcher. I huvudmatchen för eventet står damernas stråviktsbälte på spel när mästaren Rose Namajunas blir utmanad av Jessica Andrade.

Nedan följer analys av två troliga utgångar och oddsen för dessa från Betfair.

Namajunas vinner på domslut – Odds: 4.00

Namajunas har visat, inte minst i sin senaste titelmatch, att hon är en väldigt kalkylerad och taktisk stående fighter. Hon är otroligt smart och begåvad, framför allt inom boxning, men har även starkt fotarbete.

Mot Andrade, som har den betydligt hårdare slagen, behöver amerikanskan akta sig inledningsvis och ta sig igenom den första anstormningen som brasilianskan Andrade kommer att leverera. Om “Thug” klarar första pressen så lär hon kunna jabba, pricka och utmanövrera sin motståndare i hela fem ronder. Vinst på domslut för Namajunas är faktiskt inte helt osannolikt.

Spela på mästaren på poäng till 4.00 gånger pengarna.

Andrade vinner på KO/TKO – Odds: 4.00

Det finns egentligen bara ett sätt för Andrade att vinna den här matchen, och det är via knockout. Utmanaren måste sätta press och göra matchen obekväm för Namajunas som är mer av en tekniker. Andrade har inte lika stor variation i sina kombinationer men det hon skickar iväg gör hon med brutal kraft. Hon behöver bara träffa med en för att lyckas vinna på sin hemmaplan.

En annan aspekt är brottningen. Andrade är starkare och större rent fysiskt och skulle kunna hitta framgång med nedtagningar och sedermera slag på marken för att hitta ett avslut på så vis.

Spela på Andrade via KO/TKO-seger till 4.00 gånger insatsen.

Ta del av Betfairs fina erbjudande: 100% bonus upp till 1000kr
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *