in , ,

Skrälltipset för UFC Fight Night 146: Drew Dober vs Beneil Dariush

Det finns flera jämna och bra matcher på den kommande UFC Fight Night 146 i Kansas, USA. Tittar man bland oddsen så ser man snabbt att ingen match är kraftigt ojämn.

Men matcher där vi kan få se skräll finns det ändock gott om. Här har ni vårt skrällspel för den kommande galan.

Beneil Dariush vs Drew Dober

Dariush var under flera år ett toppnamn och en fighter som många trodde kanske skulle jobba sig fram till en titelchans. Men trots väldigt fina prestationer så har lättviktaren fallit platt i några matcher. Framför allt på senare tid och faktum är att Dariush bara har en seger på sina fyra senaste matcher.

Dober är kanske inte den mest attraktiva fightern i UFC men han är ändock en stabil pjäs och något av en första gatekeeper. Amerikanen har tävlat i UFC sedan 2013 och har 11 matcher i organisationen. Även om Dober rent tekniskt inte anses vara lika duktig som Dariush så är detta hans chans att ta ett stort steg framåt.

30 år gammal och med tre raka segrar i ryggen – vi tror på Dober i den här fighten. På pappret och enligt oddsen så ska Beneil vinna – men med hans historik så kan vi inte lita på att han gör jobbet. Skrällspel på Dober är helt klart värd chansningen.

Se oddsen för Dober nedanför.

Unibet ger 2.55 gånger pengarna för spel på Dober.

Mobilebet ger 2.60 gånger pengarna för spel på Dober.

Betfair ger 2.62 gånger pengarna för spel på Dober.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *