in ,

Spelbolag erbjuder 11 X pengarna på att Conor McGregor blir anhållen igen

Conor McGregor stampar på telefon

Turerna kring Conor McGregor har varit många under många år men de senaste veckorna har det stormat rejält kring stjärnan.

Den förre UFC-mästaren deklarerade nyligen via Twitter att han går i pension. Kort där efter inleddes en mycket hatisk sociala medier-krig mot rivalen Khabib Nurmagomedov.

Det är inte många som tror att McGregor menar allvar med sina pensionsplaner.

Vinn pengar om McGregor blir anhållen en gång till

På amerikanska spelbolag kan du nu till och med betta på vad som blir den irländske stjärnans nästa steg. Se samtliga bettingalternativ nedanför.

Det har snackats om och finns en chans att McGregor gör som Rounda Rousey och kliver in i WWE-världen.

  • En fight i WWE: 2.50

McGregor har gått i pension tidigare så det är inte helt otroligt om man helt enkelt inte menar allvar utan kommer tillbaka till buren.

  • Återkomst till MMA: 4.00

Visst, Conor hade ingen chans mot Floyd Mayweather men han tjänade multum på matchen. Kanske är boxningen ett alternativ?

  • Återkomst till boxning: 5.00

På senare tid har Conor råkat ut för flera mindre smickrande polisingripanden. Att stjärnan har problem med lagen kan vi konstatera. Kommer han att gripas på nytt är frågan.

  • Bli anhållen: 11.00

Om nu inte fighting är ett alternativ skulle McGregor säkerligen göra ett mycket bra jobb som expert i TV. Han kan ju snacka hatten av de flesta.

  • Bli UFC-kommentator: 13.00

Hollywood är ofta ett givet alternativ för många av MMA-världens främsta fighters. Varför skulle inte fallet vara så även för McGregor? Det finns säkerligen en och annan regissör där ute som skulle älskat hans irländska dialekt och karisma.

  • Bli skådespelare: 13.00

Slutligen, med en egen framgångsrik whisky så kan väl irländske ikonen göra en full cirkel och öppna en irländsk pub eller bar.

  • Öppna bar: 13.00

100% bonus upp till 1000kr på Betfair
Ta del av erbjudandet!


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *