in , ,

Speltips: Bra spelvärde på Elizue dos Santos i fighten mot Curtis Millender

På lördag kommer Elizeu dos Santos och Curtis Millender att mötas i en welterviktsmatch. Fighten är inbokad som co-main event för UFC fight Night 146 i Kansas, USA.

Båda herrarna är väldigt talangfulla och som inom kort kan slå in sig på allvar bland de bästa. Det här är två killar att hålla ögonen på under 2019.

Vann på KO via flygande knä

Brassen dos Santos har fyra matcher i UFC på sitt konto och har vunnit samtliga. De två senaste har varit mer imponerande än de två första. I maj förra året knockade han nämligen Sean Strickland med en snurrspark och därefter i september knockades i sin tur Luigi Vendramini med ett flygande knä.

Dos Santos har en bakgrund inom traditionella kampsportsstilen capoeira vilket syns tydligt i hans sätt att fightas.  32-åringen har för närvarande ett record på 20 segrar och 5 förluster. Noterbart är att 14 av dessa 20 segrar har kommit via KO.

Hans motståndare, Millender, är också obesegrad i UFC-sammanhang. Den 31-årige amerikanen slog senast Siyar Bahadurzada på domslut, vilket för övrigt skedde på UFC 232 i slutet av december förra året.

Likt sin motståndare dos Santos är Millender en fighter som helst av allt fightas stående, men som enligt erfarenhet saknar den power som brassen besitter. Däremot har Millender ett finare record som består av 17 segrar och enbart 3 förluster.

Jämn match enligt oddsen

Den här matchen kommer med största sannolikhet att utspela sig stående. Enligt spelbolagen blir detta ett jämnt möte och det är inte svårt att förstå varför.

Ett spel på avslut är ganska troligt. Eftersom oddset för dos Santos är något högre så blir det mer spelvärt eftersom vi ser detta som en 50/50-match.

Unibet håller Millender som favorit till 1.80 medan dos Santos ger 2.00 gånger pengarna.

Mobilebet håller Millender som favorit till 1.83 medan dos Santos ger 2.00 gånger pengarna.

Betfair håller Millender som favorit till 1.90 medan dos Santos ger 1.90 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *