in

UFC 226: Sista sekunden speltips – avslut i huvudmatchen

UFC 226 – Miocic vs. Cormier

stipe-miocic-daniel-cormier-ufc-226

Miocic vs. Cormier – Unibet 

I denna match ställs utmanaren, Daniel Cormier, mot en tungviktsmästare som är primärt en striker. D.C. är en exceptionell brottare och vi kan vänta oss att få se honom försöka ta fighten till marken. Han vill troligen inte fastna i en ren strikingmatch med den tekniske och hårdslående Miocic – som dessutom har betydligt längre räckvidd.

Miocic kommer in till fighten som klar favorit hos oddssättarna. Hans absolut bästa chans till seger är att hålla matchen stående. Lyckas han med detta kan det komma att bli en jobbig kväll för D.C. Utmanaren har förvisso en stabil haka men med tanke på vad Miocic visat i tidigare vinster är det nog klokt att undvika att bli träffad av högersläggan. Det kan nämligen innebära att kvällen tar slut tidigt.

Stipe Miocic som vinnare via avslut ger oddset 2.75 gånger pengarna hos Unibet. Det tycker vi är småintressant.

Rygga här

Cormier är som sagt en mma-brottare av absolut högsta klass. Han har bra nedtagningar och ett otroligt starkt toppgame. Om han lyckas etablera kontroll från topposition är han en mardröm att bli av med. Han har bra ’gnp’ och farliga submissions från topp. Han har fyra vinster via submission – samtliga via rear-naked choke. Han har tex dubbla submissionvinster mot den mycket hårdslående Anthony ”Rumble” Johnson. Även det var en match där D.C. ställdes mot en duktig striker med brutal KO-kraft. Lösningen blev att ta ned Johnson, trötta ut honom och slutligen gå för avslut. Strategin mot Miocic kommer sannolikt att vara ungefär densamma som mot Rumble. Frågan är om han lyckas ta ner och hålla kvar Miocic på marken. Historien talar för att han kommer att lyckas med det.

Daniel Cormier som vinnare via submission ger hela 10.00 gånger pengarna hos Unibet. Det är klart spelvärt enligt vår mening.

Rygga här


Här hittar du alla betting sidor med odds bonusar
 

Här hittar du fler MMA speltips


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *