in

UFC 227: Speltips – Demetrious Johnson är galans säkraste spel

demetrious johnson seger i ufc

Natten mellan 4 och 5 augusti, svensk tid, ska Demetrious ”Mighty Mouse” Johnson (27-2-1 MMA; 15-1-1 UFC) försvara sitt flugviktsbälte för tolfte (!) gången. Det är andra gången Henry Cejudo utmanar om titeln. Första gången de möttes var i april 2016. Mästaren avgick då med segern via TKO efter ungefär en halv rond. Annars vinner Johnson generellt sina matcher via submission eller domslut. Sedan domslutsförlusten mot Dominick Cruz i en bantamviktstitelmatch i oktober 2011, har ”Mighty Mouse” en resultatrad på en oavgjord och därefter tretton raka segrar. Två av segrarna via KO/TKO, fem via submission och sex via domslut. Men, det centrala: Johnson vinner. Och vinner. Jag kommer fortsätta spela rak seger på flugviktsmästaren till dess att han ger mig en enda anledning att låta bli.

Sedan förlusten mot ”DJ” har den olympiske judokan Cejudo (6-2 UFC; 12-2 MMA) gått tre matcher. En förlust mot Joseph Benavidez (delat domslut) samt segrar mot Wilson Reis (TKO) och Sergio Pettis (delat domslut). Det är förvisso inga dåliga namn men inte direkt en resultatrad som skrämmer.

Tipset för den som vill rygga, är att lägga in sina pengar tidigt. På grund av ovanstående; att Johnson stoppat varenda utmanare i divisionen i sex år nu, flera gånger om i många fall, brukar rekordmästaren spelas friskt ju närmare matchen kommer – och då sjunker givetvis oddset.

Just nu har Bet365 det starkaste oddset på Demetrious Johnson på 1.20 gånger degen. Det är normalt sett inte ett odds som får det att rinna till, men sett till Johnsons statistik, är det ett klart överodds där oddssättarna antagligen bara sitter och väntar på att linjen kommer spelas ner.

TILL BET365


Här finns alla MMA spelsidor med odds bonusar

Se alla MMA bettingtips


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *