in

UFC on FOX 18: Två spel att undvika

– samt ett riktigt grymt spel

Nykomlingen Prachnio (13-2) är en karatefighter som kommer in med åtta raka vinster. Men det är mot mediokert motstånd ska tilläggas. Prachnio har 10 KO-vinster och har uppenbarligen ’killer instinct’. Han kombinerar dessvärre detta med dåligt striking defense och nedtagningsförsvar.
Sam Alvey (31-10, 1 NC) är en ojämn och högst begränsad fighter. Han tävlar vanligtvis i 185 lbs. men kliver in på relativt kort varsel och möter polacken Prachnio i 205 lbs. Alvey har förlorat två av sina tre senaste matcher. Han har bra slagkraft, högst medioker teknik och skapligt nedtagningsförsvar. Det är allt.
Två hårdslående herrar. En är erfaren, ensidig och mycket ojämn. Den andre är oerfaren, någorlunda ensidig och oprövad mot UFC-motstånd. Utifrån dessa förutsättningar måste jag avråda från att spela på denna.
Avstår! 
Yahya (24-9, 1 NC) är en erfaren fighter med mycket gedigen bakgrund inom grappling. Yahya hade samlat ihop 4 raka vinster när han förlorade mot Joe Soto i mars förra året. I sin senaste match besegrade han Henry Briones via submission.
Russell Doane (15-7) besegrade i sin senaste match Kwan Ho Kwak via TKO. Innan dess hade han 4 raka förluster. Hela 4 av hans 7 förluster har kommit via submission. Det lovar inte gott när han ställs mot en duktig grappler som Yahya. En förlust här kan mycket väl innebära att han förlorar jobbet.
Yahya förlorade mot brottaren Joe Soto och även Doane har en bakgrund inom brottning. Yahya är en giftig grappler men hans dåliga brottning gör att han kan ha svårt att få fighten dit han vill.
Han ska vara favorit i den här matchen men han är en ganska ensidig fighter och det känns inte särskilt tryggt att satsa pengar på honom. Åtminstone inte till nuvarande odds.
Avstår! 

 Unibet bjuder in till bettingfest

Om du är spelsugen ska du satsa en slant på Ilir Latifi. Unibet ger nya spelare hela 16.00x gånger pengarna vilket är otroligt bra odds. Vi vill alla se Ilir vinna och varför inte krydda med ett spel som ger 16 gånger pengarna hos Unibet. Det är alltså ett erbjudande som riktar sig till nya kunder och det är dessutom omsättningsfritt. Marknadens bästa erbjudande med andra ord.
Du registrerar dig genom att gå in på denna artikel som ligger bland nyheter och därefter följa instruktionerna eller så kan du använda rutan här nedan. Observera att man måste registrera sig via länken för att få det boostade oddset.
Lycka till!

Till UNIBET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *