in

UFCC 222: Sista minuten speltips

UFC 222 Cyborg vs Kunitskaya

Då var det dags för en portion konsumentinformation från MMABetz. Som den konsumentvänliga sida vi strävar efter att vara vill vi dela med oss till våra läsare även när det kommer till råd om försiktighet. Nästan varje matchkort innehåller någon fight som är alltför riskabel, så även denna vecka.
Det betyder inte nödvändigtvis att man måste avstå helt från att betta på just den fighten. Man bör dock ha samtliga omständigheter i åtanke när man beslutar att placera sitt bet.

265 lbs.: Stefan Struve vs. Andrei Arlovski 
Vid första anblick kan detta förefalla vara ett intressant spel. Man kanske känner sig övertygad om att en av dessa herrar kommer att vinna. Då bör man ha i åtanke att Struve såg tämligen bedrövlig ut i sin senaste fight. Arlovski vann, till allas stora förvåning, sin senaste fight. Hans motståndare, Junior Albini, gjorde däremot en bedrövlig insats. Det är alltså mycket svårt att värdera deras form. Detta är dock inte allt utan det finns fler falluckor här. Bägge dessa herrar har KO-kraft och riktiga ”Lambi-käkar”. Det innebär att de inte tål ens en halvdålig träff på hakan. Det är möjligen positivt sett till spänning och underhållningsvärde. Det är dock inte gynnsamt när man ska bedöma spelvärde. Vårt råd är därför att avstå från att spela på denna fight. Om man nödvändigtvis vill spela på denna fight bör man kika på andra alternativ än vinnare. Det handlar om att vända ”glaskäkarna” till sin fördel och betta på att matchen inte går tiden ut. Att fighten avslutas under 2,5 rond ger ett odds på 1.46 hos Unibet. Det är ett hyfsat odds.

RYGGA BETTET PÅ UNIBET

Det finns dock andra spelvärda matcher på kortet. Några har vi redan tipsat om de gångna dagarna. Här kommer ytterligare ett.

135 lbs.: Sean O’Malley (2.00) vs. Andre Soukhamthath (1.81) Unibet

O’Malley är en spännande ung fighter som UFC tror mycket på. Han är en kreativ och underhållande striker som gjorde en klart godkänd insats i sin oktagondebut. Han är mycket lång – hyfsat gängligt bygd – för viktklassen men saknar inte slagkraft. Oddsmakarna hade inledningsvis honom som ganska klar favorit i denna match. Efter hand som spelen har kommit in har oddsen förändrats och nu är Soukhamthath favorit att vinna, om än med liten mariginal. ”The Asian Sensation” slår hårt och har skaplig striking men är i övrigt ganska begränsad som fighter. Han hamnar ofta i utdragna stunder av inaktivitet. O’Malley är tvärtom väldigt aktiv och hans räckvidd kan definitivt bli ett problem för Soukhamthath.

Jag ser spelvärde i den karismatiske ynglingen, Sean O’Malley till 2.00 i odds hos Unibet.
RYGGA BETTET PÅ UNIBET

Unibet boostar Cyborg – 10.00x 

Avslutningsvis vill vi påminna om det fantastiska erbjudande Unibet ger alla nya kunder. Alla nya kunder som registrerar sig före matchen Cyborg vs. Kunitskaya får ett boostat odds på Cyborg – 10.00x. Med tanke på att hon är skyhög favorit att vinna matchen är det ett oslagbart erbjudande.

OBS! Det är viktigt att man registrerar sig via länk i artikeln som ligger här på MMABetz, annars får man inte det boostade oddset.

TA DEL AV SUPERKAMPANJEN HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *