in , ,

Veckans bomb: Derrick Lewis knockar Junior dos Santos i första ronden

På lördagens UFC fight Night 146 är bara runt hörnet och det har blivit dags att leverera veckans bomb.

Veckans bomb består av ett odds från kommande gala som dels är skyhögt och dels är fullt möjlig. Det här är spelet för den som gillar att betta lite mer riskfyllt men samtidigt ha en chans till större utdelning.

Junior dos Santos vs Derrick Lewis

Huvudmatchen mellan Santos och Lewis är en sån match som det är omöjligt att inte förvänta sig fyrverkerier från. Det är tungviktsrankingens nummer 3 mot nummer 8. Att båda slår hårt vet vi redan om. Att båda föredrar att boxas vet vi också om. Att båda har otaliga knockouter på sina record vet alla också om.

Tittar man på bådas record och statistiken bakom varje seger så kan man se att JDS har 70 procent av sina segrar på KO/TKO medan siffran är 86 procent i Lewis fall. Det är alltså inte någon vild gissning att den här fighten slutar med knockout.

Lewis är underdog trots att han är högre rankad. Så är det bara. Men det betyder inte att hans chanser att vinna är så dåliga. Så om vi utgår från att Lewis vinner så är det troligt att så sker på knockout. Nu när vi bestämt oss för vem och hur så blir nästa fråga när.

Lewis är känd för att vara rejält farlig i matchens inledning och därför går vi på att avslutet kommer i första ronden. Med andra ord är veckans bomb att “The Black Beast” vinner på knockout i första ronden.

Unibet ger 5.50 gånger pengarna för avslutsseger för Lewis i första ronden.

Betfair ger 6.00 gånger pengarna för knockout-seger för Lewis.

Sätt in 100kr på 888, få 600kr att spela för.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *