in , ,

Veckans skräll: Khalil Rountree vinner på knock – ger väldigt hög utdelning

Att spela på skräll och få in den är kanske det mest belåtna man kan göra inom MMA-betting.

Här har ni vårt skrällspel för den kommande UFC 236 på lördag i Atlanta, USA.

Eryk Anders vs Khalil Rountree

Den här matchen går i lätt tungvikt och står mellan två väldigt dynamiska fighters. Båda killar har visat stor killer-instinct och deras matcher går sällan till domslut. En annan sak som förenar de två amerikanerna är att de är relativt gröna i MMA.

Eryk är en tidigare amerikansk fotbollspelare som växlade om till MMA ganska sent. Han har kanske inte de bästa tekniska egenskaperna men han har power och hjärta så det räcker och blir över.

Hans motståndare Rountree är också “ny” i MMA och har ett record på 7-3. Till skillnad från Anders så har Rountree däremot en gedigen kickboxningsbakgrund. Som vi kunde se i hans match mot Gohkan Saki så har han väldigt explosiva händer som kan få vilken motståndare som helst på fall.

Både Anders och Rountree kommer dock från förlust. Nu är det upp till bevis. Anders förlorade senast mot Elias Theodorou medan Roundtree fick se sig besegrad av supertalangen Johnny Walker.

Spelbolagen tror på Eryk Anders och det har troligen att göra med hans nivå av motståndare. Roundtree har inte bevisat sig riktigt förutom matchen mot just Saki.

Vi tror dock att denna matchen är ett perfekt tillfälle för Rountree att slå ut den tekniskt sämre Anders. Vi är medvetna om att det är en skräll – men chansningen är värd utdelningen.

Oddsen för Rountree

Betfair ger 3.50 gånger pengarna för spel på Rountree på KO/TKO


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *