in , ,

Veckans skräll: Luis Pena är överskattad – Steven Peterson kommer segra

Det bästa med betting och MMA är att allt verkligen kan hända i en match. Att en underdog får in en megaträff eller helt enkelt chockerar alla med ren överklassning är vanligare i MMA än i de flesta andra sporter.

Här har ni vårt skrällspel för den kommande UFC Fight Night 148 på lördag.

Steven Peterson vs Luis Pena

Pena var en av deltagarna i säsong 27 av “The Ultimate Fighter“. Han kunde bara gå en match i TUF-huset på grund av en fotskada men såg verkligen bra ut och hajpen för honom var väldigt hög när han väl tog sig tillbaka och fick kontrakt. Han ställdes mot Michael Trizano i november som för övrigt var den fightern som vann just hela säsongen av TUF 28.

Trots att Trizano faktiskt hade vunnit turneringen så var han en underdog mot Pena och det visade sig inte vara korrekt. Pena hade svårt att få igång sitt game och Trizano kunde väldigt effektivt stänga ner flesta av Penas attacker.

Med tanke på att Pena bara har 6 proffsmatcher på kontot så är frågan om inte det handlar om en klassisk överskattning från fansen och spelbolagens håll.

Hans motståndare på lördag är betydligt mer erfaren. Peterson har 24 proffsmatcher på sitt record varav en seger och en förlust har kommit i UFC. Även om det inte finns något i Petersons arsenal som är supertilltalande så har han erfarenheten för att kunna återskapa den matchbild som Pena hade så svårt för senast mot Trizano.

Då Peterson dessutom är en väldigt klar underdog så gör ett spel på just honom så mycket mer lockande.

Vinst för Peterson är vårt tips för veckans skrällspel!

Oddsen för Peterson

Unibet ger 3.05 gånger pengarna för spel på Peterson.

Mobilebet ger 3.10 gånger pengarna för spel på Peterson.

Betfair ger 3.00 gånger pengarna för spel på Peterson.

888 ger 3.05 gånger pengarna för spel på Peterson.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *