in , ,

Veckans skräll: Marc Diakiese kan mycket väl knocka Joseph Duffy

UFC är alltid duktiga på att boka in jämna matcher och därför är allt sällan oddsen för två mötande fighters ojämna. Men det finns trots allt en del matcher på kommande UFC Fight Night 147 där en skräll inte är helt osannolik.

Här har ni vårt skrällspel för den kommande galan i London nu på lördag.

Joseph Duffy vs Marc Diakiese

Den här matchen står mellan irländaren Duffy och engelsmannen Diakiese. En fight mellan två herrar som för bara några år sedan var riktigt heta och tippade topputmanare i den tuffa lättviktsdivisionen. Båda fighters har snarlika records, Duffy med 16-3 medan Marc kan stoltsera med 12-3.

Den här matchen betyder mycket, framför allt kan den innebära tuffa konsekvenser för den som förlorar. Framför allt gäller detta för Diakiese som kommer från tre raka förluster. Diakiese förlorade senast förra sommaren på poäng mot afghanen Nasrat Haqparast.

Duffy har i sin tur förlorat två av sina fyra senaste. Hans senaste match var dock unik på så sätt att det blev första förlusten på knockout. Det skedde mot James Vick på UFC 217 för över 1,5 år sedan.

Som fighters är Duffy och Diakiese väldigt olika. Duffy är en väldigt boxningsinriktad fighter när det kommer till det stående men han kompletterar det med en väldigt submissionrik arsenal. Hans stora svaghet är framför allt den explosiva aspekten. Just detta har hans motståndare Diakese tonvis av. 25-åringen är atletisk och kraftfull som få och kan överraska så gott som alla med snygga kombinationer eller akrobatiska attacker. Däremot saknar Diakiese brottningsdelen och har svårt med orken när han blir pressad bakåt.

Duffy är en solklar favorit här och med tanke på att Diakese förlorat tre raka så är det inte så konstigt. Men man ska minnas att Duffy kommer från lång frånvaro och blev knockad senast. En välplacerad och kraftfull smäll från Diakese kan räcka för att engelsmannen ska skrälla här.

Vinst för Diakese är vårt tips för veckans skrällspel!

Oddsen för Diakese

Unibet ger 2.75 gånger pengarna för spel på Dober.

Mobilebet ger 2.70 gånger pengarna för spel på Dober.

Betfair ger 2.80 gånger pengarna för spel på Dober.

888 ger 2.75 gånger pengarna för spel på Dober.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *