in , ,

Veckans spelkupong: 3 säkra matcher och vinn över 5 gånger insatsen

Behöver du tips och vägledning inför kommande lördagens UFC 237? Ingen fara. Det är bara att ta del av veckans spelkupong. Oddsen är hämtade från Betfair.

Rose Namajunas vs Jessica Andrade

Andrade har flera sätt att vinna den här matchen. Hennes kraftfullhet och press är ett sätt, och brottningen är en annan. Utöver detta så kommer utmanaren Andrade att fightas på hemmaplan. Och som vi sett tidigare så är den brasilianska publiken väldigt duktiga på att pusha sina egna landsmän.

Eftersom det därtill råder frågetecken kring hur Namajunas kommer hantera pressen av att försvara sitt bälte på bortaplan så gör ett spel på Andrade mycket spelvärt.

Spel på Andrade ger 1.65 på Betfair.

Jose Aldo vs Alexander Volkanovski

Ingen snack om saken att Aldo faktiskt presterat över förväntan sedan han förlorade dubbelt mot Max Holloway. Med två raka segrar mot toppnamn som Jeremy Stephens och Renato Moicano så ställs nu ex-mästaren Aldo mot en riktig tuffing i Volkanovski.

Australiensaren Volkanovski har bara förlorat en enda gång i karriären och har trots sitt relativt okända namn en stor framtid inom sporten. Hans power kommer bli för svår för Aldo att hantera och vi förutspår ett avslut för just Volkanovski.

Spel på Volkanovski ger 2.05 på Betfair.

Sergio Moraes vs Warlley Alves

Här är det två brassar som möts. Om Moraes är den mer grapplinginriktade fightern så är Alves mer av en striker. Med det sagt så har även Alves otroligt bra BJJ.

Moraes är väldigt avig stående och det är inte alltid lätt att möta en fighter som hela tiden bryter mönstret. Det gäller för Alves att vara vaken men också noggrann i sina attacker som alltid är mycket kraftfulla.

Alves har tidigare visat svagheter när det kommer till kondition – och vår bedömning är att så länge han kan konservera energin i tre ronder så tar han hem segern mot Moraes.

Seger för Alves ger 1.60 på Betfair.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på Betfair genererar i ett odds på 5.41. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 514 kronor.

100% bonus upp till 1000kr på Betfair!
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *