in , ,

Veckans spelkupong: Betta som oss och vinn 8.54 gånger pengarna

UFC 236 väntar nu på lördag. Med det sagt har blivit det blivit dags för den här veckans spelkupong. Oddsen är hämtade från ComeOn.

Alan Jouban vs Dwight Grant

En fight i weltervikt mellan två herrar som nästan alltid fightas stående. Det här lär med andra ord bli en kickboxningsfokuserad match. Grant har gått 1-1 i UFC hittills och senast vann han via en spektakulär knockout mot Carlo Pedersoli Jr. Men Grant är ganska lågenerisk i sin fightingstil och trots sin power så känns han en aning slapp.

Jouban är en fighter som är desto mer aktiv och som hela tiden jobbar med slag, sparkar och finter. Så länge han undviker att bli träffad rent så bör han vinna den här fighten på poäng.

Spel på Jouban ger 1.80 på ComeOn.

Belal Muhammed vs Curtis Millender

Belal är en fighter som kanske har för stort hjärta – det är väldigt svårt att få stopp på honom. Han har inga direkta superegenskaper utan är ganska mångsidig men saknar spets. Det som är hans signum är tuffheten.

Millender är en duktig stående fighter som ännu inte behärskar grapplingen. Han har i sina matcher visat sig ganska sårbar för nedtagningar vilket kommer bli en nyckel för Muhammed på lördag.

Belal kommer diktera var matchen äger rumt, i klinch och på marken, och på så sätt ta hem vinsten.

ComeOn ger 1.66 för seger för Muhammed.

Kelvin Gastelum vs Israel Adesanya

Den stora frågan man bör ställa sig för den här fighten är huruvida Gastelum kan sätta press och få Adesanya att backa. Är hans fotarbete och ingångar tillräckligt bra för att komma in nära och träffa med sina fina slag? Det tror vi inte. Adesanya är en mästare på att bedöma avstånd och pricka på distans.

Vi tror heller inte att Gastelums kommer att kunna använda sin brottning på ett vinnande sätt.

Vårt tips är att Adesanya kommer att pricka, röra sig, pricka och när han gjort det i 3-4 ronder kommer Gastelum inte ha något kvar i tanken. Då kommer avslutet.

Seger för Adesanya på KO/TKO ger hela 2.85 gånger pengarna på ComeOn.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på ComeOn genererar i ett odds på 8.54. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 854 kronor.

Sätt in 100kr på ComeOn, spela för 900kr!
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *