in , ,

Veckans spelkupong: Spela och vinn 6.75 gånger insatsen

Är du lite vilsen kring  vilka matcher och spel du ska lägga för matcherna på UFC Fight Night 147? Du kan vara lugn. Vi har gjort jobbet åt dig. Använd gärna följande kupong som inspiration eller så kopierar du hela spelet rakt av om du så vill.

Det har blivit dags att presentera den här veckans spelkupong. Oddsen är hämtade från ComeOn.

Mike Grundy vs Nad Narimani

Matchen går i fjädervikt och båda herrarna är engelsmän och fightas därmed på hemmaplan. Båda har snarlika records, Grundy har 11-1 medan Narimani står på 12-2. Skillnaden är att Narimani har redan gått två matcher i UFC, båda segrar, medan Grundy gör sin debut.

Oddset är i Narimanis men Grundy är sylvass på marken. 8 av hans 11 segrar har kommit på submission. Tre av dem på “Brabo choke” och tre på armtriangel. Vi tror Grundy vinner i debuten.

Spel på Grundy ger 2.05ComeOn.

Arnold Allen vs Jordan Rinaldi

Arnold har sakta men säkert samlat på sig värdefull erfarenhet och fyra raka segrar. Den 25-årige britten är ett europeiskt framtidshopp i fjädervikten och kan med seger på lördag bli belönad med en betydligt större match. Rent tekniskt är Allen tämligen komplett medan Rinaldi främst är en markfighter.

Med tanke på hemmaplansfaktor och Allens stabila form så tror vi han kommer säkra vinsten på lördag – troligen på poäng.

ComeOn ger 1.68 för seger för Allen.

Darren Till vs Jorge Masvidal

Darren till största svagheter återfinns inom grapplingen, men då Masvidal inte är den mest kraftfulle brottaren som finns så kommer matchen troligen inte hamna där. Sen så har Till också övertaget rent fysiskt då han är större. Matchen kommer således att utspela sig på fötter och där har Till fördel.

Men Masvidal är ingen duvunge och har bara tillåtit sig att bli avslutad tre gånger av totalt 45 matcher. Senast vi såg Masvidal torska på avslut var faktiskt för 9 år sedan. Den här matchen kommer gå till domslut. Spel på att matchen går tiden ut lockar.

Spel på att matchen går tiden ut ger 1.95 gånger pengarna på ComeOn.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på ComeOn genererar i ett odds på 6.75. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 675 kronor.

Sätt in 100kr på ComeOn, spela för 900kr!
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *