in , ,

Veckans spelkupong: Vinn över 18 gånger pengarna – se våra spel

UFC Fight Night 151 väntar nu på lördag. Därför har det blivit dags för att presentera den här veckans spelkupong. Oddsen är hämtade från Betfair.

Derek Brunson vs Elias Theodorou

Båda är två stabila pjäser i mellanvikt. Brunson har dock haft det väldigt tufft på sistone med flera tråkiga förluster bakom sig. För kanadensaren Theodorou så har det i princip sett likadant ut. Han är atletisk och tuff men kan inte riktigt avancera upp i toppen. Den här fighten tror vi Elias vinner då han är fräschare och då Brunson verkar ha tappat sin “edge” (förlorat fyra av de sex senaste). Troligen vinner Theodorou på domslut då han faktiskt inte gjort något annat under de senaste fyra åren.

Spel på Theodorou på domslut ger 2.20 på Betfair.

Arjan Singh Bhullar vs Juan Adams

Det här är en match som inte förväntas gå alla tre ronder. Både Arjan och Juan har knyp i nävarna. Och då båda är ganska oerfarna inom MMA och har sån kraft i sina slag lär en knockout definitivt komma. Juan Adams är den större av dem två och den som många tror på som ett framtidsämne i UFC. Han är inte bara rejäl i storleken utan besitter en riktig urkraft.

Seger för Adams på knockout känns väldigt bra här.

Spel på Adams på KO/TKO ger 3.00 på Betfair.

Shane Burgos vs Cub Swanson

Både Swanson och Burgos gillar att “stand and bang”. Eftersom båda också gillar att underhålla och leverera avslut så lär inte den här fighten gå alla tre ronder. Skulle den göra det så blir det tre väldigt explosive ronder. Shane har vunnit 9 av sina 11 segrar på avslut och för Swanson är det 15 av 25 vinster.

Vi tror på knockout men kan inte välja vem. Därför nöjer vi oss med det faktum att matchen slutar med KO/TKO.

Spel på att matchen slutar i KO/TKO ger 2.75 på Betfair.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på Betfair genererar i ett odds på 18.15. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 1815 kronor.

100% bonus upp till 1000kr på Betfair!
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *