in , ,

Veckans spik: BJ Penn har ingen chans mot Clay Guida

I behov av ett spel som du kan vara så gott som säker på? Då ska du fortsätta läsa. Här kommer vårt tips för veckans spik för UFC 237.

BJ Penn vs Clay Guida

Det har blivit sorgligt att följa BJ:s karriär de senaste åren. Trots att den forne lättviktsmästaren gång på gång visat att han absolut inte håller för att tävla på den här nivån så envisas han med att vilja ta nya matcher. BJ har hunnit fylla 40 år gammal och har sex raka förluster bakom sig. Hans senaste seger kom mot Matt Hughes för nästan nio år sedan.

Hans motståndare på lördag, Guida, är inte heller någon ungtupp. Han har varit med lika länge men till skillnad från BJ så har han inte tappat lika mycket av sin förmåga. Guida är 37 år gammal vilket gör detta till ett riktigt veteranmöte. Frågan man ska ställa sig är inte vem som är bäst utan vem som har tappat minst.

Svaret på den frågan är utan tvekan Guida. Guida har fortfarande fysiska fördelar som kommer göra honom till en mycket jobbig motståndare på lördag. Han har kondition och energi utöver det vanliga – vilket BJ definitivt inte har. Enda chansen för BJ är att träffa hårt och tidigt men då ska mycket till.

Vår spik för den här helgens matchkort är att Guida tar hem segern!

Oddsen för Guida

Unibet ger 1.18 gånger pengarna för seger för Guida.

Betfair ger 1.15 gånger pengarna för seger för Guida.

Betway ger 1.18 gånger pengarna för seger för Guida.

888 ger 1.18 gånger pengarna för seger för Guida.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *