in , ,

Veckans spik: Jeff Hughes tar hem vinsten mot Maurice Green

På lördag väntar UFC Fight Night 146 i Kansas, USA. Vi har kammat igenom matchkortet och har hittat den bästa spiken bland galans alla fighter.

Här har ni vårt givna spel för helgen.

Maurice Green vs Jeff Hughes

Det här är en tungviktsmatch, så allt kan hända i och med det. Men just tack vare det faktum att detta är en returmatch så ger det oss en tydlig vink om hur andra mötet kommer att sluta. Green var en av deltagarna av senaste säsongen av The Ultimate Fighter. Han tog åkte ut i semifinal men fick sedan en chans på TUF-finalen då han inkasserade en seger.

Hans motståndare Hughes gör debut i UFC och tog sin in i organisationen via “Dana White’s Tuesday Night Contender Series“. Han har ett record på 10-1 medan Green är något mindre erfaren med 6-2.

De båda möttes på den regionala scenen för mindre än ett år sedan och den gången vann Hughes. Det var för övrigt en match som gick alla fem ronder och till domslut.

Vi vet ganska lite om båda men just det faktum att Hughes har ett bättre record och har besegrat Green för mindre än ett år sedan så blir spel på honom ganska givet.

Se oddsen för Hughes nedanför.

Unibet ger 1.48 gånger pengarna för spel på Hughes.

Mobilebet ger 1.46 gånger pengarna för spel på Hughes.

Betfair ger 1.44 gånger pengarna för spel på Hughes.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *