in , ,

Veckans spik: Priscila Cachoeira håller inte måttet – Molly McCann vinner

Då har det blivit dags att presentera veckans spik. Ett säkert spel som med stor sannolikhet kommer att gå in och som du slipper känna oro inför.

Spikar ger sällan hög utdelning men är mycket värdefulla i system för att öka utdelningen.

Nedanför följer vårt tips till veckans spik från kommande lördagens UFC Fight Night 147 i London.

Priscila Cachoeira vs Molly McCann

Den här matchen går i damernas flugvikt och står mellan två relativt gröna UFC-fighters. Både Molly och Priscila har bara en varsin UFC-match bakom sig och båda misslyckades då med att vinna.

McCann kom till UFC som Cage Warriors-mästare och gjorde sin debut i UFC mot Gillian Robertson i maj förra året. En fight hon förlorade på submission i den andra ronden. Bortsett från den matchen, som kan ursäktas med nervositet inför debuten, hade engelskan vunnit sex raka varav tre på knockout.

Hennes motståndare Priscila halkade in i UFC lite på ett bananskal. UFC var på jakt efter en motståndare till nuvarande mästaren Valentina Shevchenko som var planerad att gå match i Brasilien i februari förra året. Valet föll på hemmafightern Cachoeira som inte hade något alls att komma med mot Shevchenko. “Bullet” totaldemolerade 30-åringen innan hon tvingade fram ett avslut i slutet av andra ronden

När det kommer till erfarenhet så är siffrorna mellan damerna snarlika. Brasilianskan har ett record på 6-1 medan McCann står på 7-2.

Den här matchen ska bara McCann ta hem. Så svag som Cachoeira såg ut senast gör det omöjligt för oss att tro på något annat. Att hon dessutom tävlar på sin hemmaplan gör vårt tips bara starkare.

Spika McCann!

Oddsen för McCann

Unibet ger 1.53 gånger pengarna för seger för McCann.

Mobilebet ger 1.50 gånger pengarna för seger för McCann.

Betfair ger 1.38 gånger pengarna för seger för McCann.

888 ger 1.53 gånger pengarna för seger för McCann.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *