in , , ,

UFC 217: ARMIN SIGGESJÖS SPELTIPS

Tjena allesammans, mitt namn är Armin Siggesjö och jag kommer att dela med mig av mina speltips på MMABetz.se framöver. Jag har spelat på MMA sedan 5 år tillbaka och lyckats plussa varje år. För att vara transparent och stå för mina spel, har jag skapat ett konto via LeoVegas med ett kapital på 10 000kr som jag ska använda för mina spel. Ni kommer få följa med och se dels hur jag väljer att förvalta mitt spelkapital samt hur jag gör ifrån mig fram till årets slut. Då jag startar med en fast summa kommer jag spela mellan 5-15% av kassan vid varje gala och siktar på att ha en långsiktig lönsamhet.

UFC 217

Årets fetaste gala och jag har hittat tre riktigt bra spel.

1. James Vick besegrar Joseph Duffy – 2.30 gånger pengarna
2. Mickey Gall besegrar Randy Brown – 1.85
3. 
Aleksei Oleinik vs Curtis Blaydes ej tiden ut – 1.45

Nedan kan ni se varför jag valt de spelen och under det ser ni mina spelkuponger.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *