in ,

UFC 217: Joanna Jedrzejczyk vs. Rose Namajunas – Bettingtips och analys

Stråviktsmästarinnan Joanna Jedrzejczyk (14-0) ställs mot den tredje rankade Rose Namajunas (6-3) under UFC 217.

Jedrzejczyk (1.15 på LeoVegas) försvarade sitt bälte för femte när hon i sen senaste match besegrade Jessica Andrade via ett enhälligt domslut tidigare i år på UFC 211. Vid en vinst mot Namajunes kommer Joanna tangera den forne bantamviktsmästarinnan Ronda Rouseys rekord för antal titelförsvar för damer.

Under sommaren var den 29-åriga polska mästarinnan redo att kliva in på kort varsel och ta sig an Valentina Shevchenko i en bantamviktsmatch på UFC 213, men Nevadas idrottskommitté godkände aldrig mötet.

Den forne TUF-deltagaren Namajunas (5.00 på LeoVegas) har vunnit fyra av sina fem senaste matcher där tre av segrarna tillkommit via submission och den enda förlusten var ett delat domslut mot Karolina Kowalkiewicz (#2). Den 25-åriga amerikanskan besegrade Michelle Waterson via submission i rond 2 i sin senaste match. Nedan skall vi ta en närmare titt på dagens bettingtips och analys.


Att spela Jedrzejczyk som bara vinnare ger ett alldeles för dåligt odds. Men ser vi till Jedrzejczyk fyra senaste matcher har alla gått till domslut, så ett spel på den regerande mästarinnan via domslut på 1.70 på LeoVegas är det helt klart spelvärt. Namajunas är en duktig fighter med grym fighterhjärta, men det kommer dock inte räcka till hela vägen. Däremot kommer hon kunna hålla ut i fem ronder och därför är ett spel på Joanna via domslut det bästa spelalternativet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *