in ,

UFC Fight Night 120: En riktig högoddsare

Detta bettingtips är inget för er försiktigt lagda. Ni kloka och eftertänksamma, ni kan sluta läsa här. Ni andra som gillar att lägga en slant på en riktig ”long shot” till bra odds, detta är för er.

185 lbs.: Cezar Ferreira (12-6) vs. Nate Marquardt (38-18-2)
Nate Marquardt tar sig an Cezar Ferreira och är helt korrekt nederlagstippad i denna fight. Ferreira är yngre, hungrigare och har på det hela taget bättre chanser än den äldre och vid det här laget ganska slitne Nate ”The Great ” Marquardt. På sina fem senaste har Marquardt gått 2-3 och inte sett alltför imponerande ut. Hans senaste förlust, på domslut mot Vitor Belfort, var dock en jämn affär. En match som, om den inte hade gått i Rio de Janeiro, eventuellt hade kunnat gå åt andra hållet. Hans två senaste vinster har båda kommit via KO. Samtidigt har Ferreira blivit KO’ad i 4 av hans 6 förluster. Han är ganska yvig i sin striking och har defensiva luckor.

Marquardt har alltid haft bra krut i nävarna och även om han inte är i närheten av den fighter han än gång var så kan gubben fortfarande slå hårt. Vid hela 7.50 gånger pengarna kan det finnas visst spelvärde. Vi skulle nog inte satsa huset på den gamle mannens chanser, inte ens hushållskassan, men en liten slant – kanske barnens veckopeng.

Nate Marquardt via avslut – ger 7.50 ggr pengarna på LeoVegas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *