in ,

UFC Moskva: Speltips – Stort spelvärde på UFC-veteran

En svår vecka för speltips

CB-Dollaway

Det är ett knepigt kort vi bettingintresserade bjuds på denna helg. Vi bjuds på en lång rad mycket duktiga ryska fighters som ställs mot ganska mediokert motstånd. Oddsmakarna är såklart väl medvetna om detta och förutsättningarna är därefter – ointressanta odds. Fighters som Emeev, Taisumov, Khabilov och Yan är med rätta storfavoriter i sina respektive matcher. På huvudkortet finner vi några jämna matchningar men inte heller där ser vi något egentligt spelvärde. Alltså får vi försöka skrapa fram lite spelvärde på annat håll. Vi finner det i form av en erfaren amerikansk brottare – C.B. Dollaway.

185 lbs.: Khalid Murtazaliev (1.60) vs. C.B. Dollaway (2.25) Unibet 

C.B. Dollaway (17-8) skulle från början ha mött Omari Akhmedov. Både Akhmedov och sedan dennes ersättare (Artem Frolov) tvingades dra sig ur fighten. Istället ställs nu Dollaway mot Khalid Murtazaliev (13-2) som kliver in på en (1) veckas varsel.

Dollaway som är f.d. All-American är i grunden en mycket kompetent brottare. Han gjorde professionell debut 2006 och två år senare anslöt han till UFC. Han har genom åren utvecklats till en wellrounded och erfaren fighter. Han har dessutom skapligt tryck i slagen. Han har två raka vinster, men den senaste kom genom att motståndaren (Hector Lombard) diskvalificerades. Murtazaliev är en mycket aggressiv herre, primärt en striker, med 11 av 13 vinster via T/KO. Han har hårda slag och sparkar men rent tekniskt finns det brister. Han har endast fem års mma-erfarenhet och har definitivt luckor i sitt game.

Om Dollaway kan undvika att exponera sin tveksamma haka så har en en god chans att neutralisera den aggressive ryssen. Dollaway är en betydligt starkare brottare och om han kan implementera sin fina brottning, och kontrollera från topposition, så har han mycket goda chanser. Ryssen har dessutom en tendens att tröttna i slutet av matcher och det bör Dollaway kunna utnyttja till sin fördel. Vi ger amerikanen goda chanser att överraska mot den sena inhopparen. Till 2.25 gånger pengarna hos Unibet kan det vara värt att satsa en slant på Dollaway.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Rygga bettet här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *