UFC on ESPN 6: Greg Hardys KO-svit kommer fortsätta

Speltips: Greg Hardy Vs. Ben Sosoli

  • Spelstopp: 2019-10-19 02:30
  • Odds Spelat: 2019-10-17
  • Match: Greg Hardy Vs. Ben Sosoli
  • Spel: Greg Hardy via KO/TKO
  • Units: 8/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.50

Författare: Johan Lorentzon

Publicerad: 2019-10-18 9:46

Greg Hardy Vs. Ben Sosoli

Historia

Den kontroversielle Greg Hardy (5-1-0) har haft en rätt stabil karriär i MMA sedan han lämnade NFL. Han förlorade visserligen sin UFC-debut mot Allen Crowder då han blev diskvalificerad på ett illegalt knä, men har efter det vunnit sina två matcher på knockout mot Dmitry Smoliakov och Juan Adams.

Ben Sosoli (7-2-0 (1)) hoppar in på kort varsel för Jarjis Danho som tvingades hoppa av matchen. Sosoli kommer från The Ultimate Fighter-säsongen Heavy Hitters och även om han inte tog sig så långt i tävlingen fick ha bra med MMA-erfarenhet av upplevelsen. Efter TUF spenderade han lite tid i Hex Fight Series där han knockade Kelvin Fitial, något som också gav honom en chans i Dana White’s Contender Series. Tyvärr tog det slut där också i första ronden då första matchen mot Dustin Jonson blev dömd en No Contest på grund av en ögonpetning.

Matchbild

Det här är nog ingen direkt svår matchbild att gissa sig till. Båda herrarna kommer komma ut och släppa bomber i oktagonen för att avsluta snabbt. Det blir ett krig där tekniken kommer få ge vika för vevande av handläder. Båda har tveksam kondition och en grappling-nivå som är väldigt basiskt. De båda har dock visat att de har klipp i nävarna och kan nog avsluta den andre i vilken sekund som helst under matchens gång om en av bomberna träffar. Dock är Hardy den mer atletiska och borde även ha snabbhetsövertaget för att kunna komma ut som vinnare när röken lagt sig.

Vinnare: Greg Hardy via KO/TKO på 1.50 hos Betfair

Greg Hardy via KO/TKO på 1.50
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS