TID KVAR:

Jessica Andrade vs. Weili Zhang

UFC Fight Night Shenzhen - Kina

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

fightodds

Ronda Rousey hyllar Weili Zhang inför kommande titelmatchen

Den tidigare mästarinnan i UFCs division för bantamvikt, Ronda "Rowdy" Rousey, har lämnat MMA-karriären bakom sig m...

Läs mer

UFC 245: Amanda Nunes favorit inför returen mot Germaine de Randamie

Rykten om en eventuell match mellan den regerande dubbelmästarinnan Amanda Nunes och den tidigare fjäderviktsmästar...

Läs mer

Kommer Conor McGregor bli stämd efter pub-incidenten? – Oddsen är ute

Förra veckan släpptes en video på den irländske MMA-stjärnan Conor McGregor där han befann sig i en bar och försökt...

Läs mer

Helt jämn matchning mellan Nate Diaz och Jorge Masvidal

Under den gångna helgen kunde UFC-fansen se en av Diaz-bröderna äntra buren för den första gången sedan 20 augusti ...

Läs mer

Här är oddsen för Henry Cejudo vs. Valentina Shevchenko

Tidigare i veckan meddelade UFCs dubbelmästare Henry "The King of Cringe" Cejudo att han inte längre är nöjd med at...

Läs mer

Kamaru Usman öppnar upp som favorit mot Colby Covington

Trots att matchningen mellan den regerande welterviktsmästaren Kamaru “Nigerian Nightmare” Usman och utmanaren Colb...

Läs mer

Oddsen ute; Jack Hermansson favorit mot Jared Cannonier

Den svenske mellanviktaren Jack Hermansson har imponerat enormt under det gångna året där han radat upp två fina vi...

Läs mer

Jorge Masvidal favorit mot Conor McGregor – så ser deras odds ut

Det har varit snack om ett möte mellan Conor McGregor och Jorge Masvidal ett tag nu. Något som UFC-presidenten har ...

Läs mer

Justin Bieber underdog mot Tom Cruise i en MMA-match

Tidigare i år chockade popstjärnan Justin Bieber världen när han berättade i en intervju att han skulle vilja möta ...

Läs mer

fightodds

Här finner ni alla odds på kommande stormatcher i MMA, boxning och övriga kampsporter. Vi tar fram odds på matcher som bekräftats och är officiella för kommande galor på UFC, Bellator, One FC, Rizin och andra stora MMA-organisationer.

Utöver bekräftade matcher belyser vi även odds på matcher som det ryktas om att bli av eller händelser inom MMA och boxning som ännu ej bekräftats. Det kan röra sig matcher mellan celebriteter som utmanat varandra i intervjuer eller på sociala medier, eller matcher som spås att bli av i till exempel UFC.

UFC fightodds

UFC, som är den största MMA-organisationen i världen, anordnar nästan varje vecka galor. Inför varje gala kommer vi att erbjuda de bästa oddsen från olika spelbolag på alla matcher på just den galan. När en stormatch blir officiell, går spelbolagen ut med deras odds för matcherna för att visa vilka deras oddsmakare anser vara favorit och underdog. Dessa odds ändras med största sannolikhet ju närmare man kommer matchdagen. Vi på MMAbetz.se går ut med dessa odds så snabbt de finns ute, på så vis får våra läsare en fördel gentemot andra spelare då de får ta del av oddsen innan de ändras.

Spelbolagen går även ut med oddsen för vissa ej bekräftade matchningar, dels för att visa vem som kommer vara favorit respektive underdog men även visa sannolikheten de anser att den matchen kommer att bli av.

MMA fightodds

Förutom matchningar går spelbolagen ofta ut med odds på diverse händelser inom MMA-världen. Kommer Conor McGregor att åka in i fängelse? Åker Jon Jones fast för dopning igen? Kommer Alexander Gustafsson att återvända till UFC? Dessa och andra typer av framtida företeelser/ spekulationer brukar spelbolagen ofta ta fram odds för, och vi på MMAbetz delar de i detta segment för våra läsare.

FAQ NYHETER

Vad är MMA?

MMA är förkortning på Mixed Martial Arts, och är en sammansättning av olika kampsportsgrener. Matcherna utspelar sig i antingen en bur eller en ring beroende på vilken organisation som håller i tävlingen. En variant av sporten fanns redan under den antika Grekland, men gick då under namnet Pankration. Den moderna versionen har sin start i samband med den första UFC-galan som ägde rum 1993.

 

Vad är UFC?

UFC, eller Ultimate Fighting Championship, är världens största MMA-organisation som funnits sedan 1993. Den skapades av bland annat Gracie-familjen, som i sin tur grundade sporten Brasiliansk Jiu Jitsu, för att se vilken kampsportsgren som är effektivast i en fajt.

2001 köptes bolaget av bröderna Lorenzo och Frank Fertitta som tillsammans med Dana White. Under de första åren drogs bolaget med stora skulder, men efter framgångarna med dokusåpan The Ultimate Fighter, lyckades man skapa en enorm vinstmaskin. 2016 sålde man bolaget för 4 miljarder dollar (ca: 40 miljarder kr).

Vart får ni era nyheter ifrån?

Majoriteten av våra nyheter kommer ifrån amerikanska källor, antingen från Twitter-konton kopplade till kända MMA-journalister såsom Ariel Helwani eller från stora nyhetssidor. Vi har dock många nyheter som vi får in exklusivt via våra egna källor.

Alla våra speltips och bettinganalyser är dock skrivna och framtagna av våra egna skribenter.

Kostar det något att läsa era nyheter?

Alla våra nyheter är gratis och öppna för alla. Detta gäller både våra exklusiva nyheter och de nyheter som vi får in via andra kanaler. Även våra bettinganalyser och speltips är helt kostnadsfria för alla läsare. Du behöver inget konto för att följa oss, däremot måste du ha ett konto på Disqus för att kunna kommentera.

Täcker ni enbart nyheter som är kopplade till MMA?

Större delen av våra nyheter är kopplade till MMA, men vi skriver även större nyheter från övriga kampsporter såsom boxning, grappling och thaiboxning. Vi täcker alla större kampsportsgalor där svenska utövare finns med, samt större stjärnor inom respektive gren.

Hur kan man göra så att man ej missar de senaste nyheterna?

Vi på MMABetz täcker de största nyheterna som kommer ut dagligen, så det bästa sättet att ha koll på de senaste nyheterna är att gå in på MMABetz.se varje dag så att ni inte missar något.

Vi finns även på sociala medier där vi delar med oss av ännu fler nyheter, så se till att följa vår Facebooksida, https://www.facebook.com/mmabetz/ eller vår Facebook grupp som är den största MMA-gruppen för svenska MMA-fans på Facebook, https://www.facebook.com/groups/mmasverige/